Nää paukkupakkaset käy sekä koiran että omistajan hermoille, tassut jäätyy ja joutuu sitte lumipaakkuja sulatella pois. Lenkit tyssää aina jossain vaiheessa siihen ja sillä välillä ehtii jo sormet jäätyä, joten kesää odotellessa! Ja kesästä mieleen, tää alotti fudiksen uudestaan eri seurassa joten nyt pitää sumplia vielä lisää aikatauluja. Nyt on kuitenkin tosi hieno tilanne kun kaikki harrastukset on eri päivinä sekä sitte tokoilla nyt voi ihan mikä päivä tahansa, kuten esim tänään !

Otettiin pitkästä aikaa ihan pientä treeniä ja tavoitteena motivaation säilyminen seuraamisessa tuolla superpakkasessa, oli meinaan ihan himskatin kylmä ja Cicikin tärisi, mutta pakko jotain tehdä kun toisen pää hajoaa kummallakin eikä sisällä voi muuta kuin temppuilla. Mutta pitkiin pitkiin aikoihin päästiin treeneissä tavoitteeseen ja vielä kirkkaasti päällekin! Tehtiin aivan lyhyitä pätkiä alkuun, koska paikka oli aivan hakusessa mutta kontakti oli aivan upeeta. Palkan anto suuntaa vaihtelin, välillä palkka putos niskaan, lensi eteen tai taakse tai toisesta kädestä ja namilla mentiin. Eipä tarvittukaa kuin muutama toisto niin rottasenkin mieliin muistui tuo oikea seuraamispaikka..

Tällä kertaa olin astetta fiksumpi kuin aiemmissa treeneissä ja pidin niitä aiemmin vain suunniteltuja taukoja. Muutama minuutti sähellettiin jotain aivan omaa, temppuiltiin ja neitin mieli nousi taivaisiin! Motivaatio nousi taivaisiin eikä tarvittu edes niitä iän ikuisia nameja.. Miksen mä ole aiemmin tajunnu tollasta ihan pikkusta juttua että "duunia" tehdessä Cicin mieliala treeniin nousee tuolla tapaa ;o Tässä taas huomaa kuinka aloittelevia me ollaan tokopuolella vielä tai lähinnä minä. Nooh jospa tällä tyylillä me oltais vähän lähempänä kisoja?

Tämän mun "nerokkaan idean" tähden pystyttiin hioa seuraamista vähän enemmän kuin aiemmin, ei me noin pitkää seuruu-sessiota oltais tollasella motivaatiolla vetää aiemmin. Pysähdyksiä otettiin muutamia ja pysähdykset olivat todella nopeita eikä semmoisia himmailuja mitä normaalisti. Cicillä näytti olevan tosi hauskaa ja uskalsin ottaa pidemmän suoran, johon sisältyi muutamat pysähdykset ja oli aivan upeeta työskentelyä! Vielä lisää ihmeteltävää toi asiaan se, että palkkasin loppuun lelulla ja Cici leikki sillä tosissaan eikä mitä yleensä meillä lelupalkat on, vähän hampailla kiinni ja sitten jotain muuta on jo tuon mielessä. Toivottavasti toi on pysyvää, koska ainainen nameilla palkkaaminen tuntuu tökeröltä...

Näitten upeitten treenien jälkeen oliki kiva lähteä lenkille ja päästää rotta juokselemaan hankeen ennen mun lähtöä epäviralliseksi dogsitteriksi. Huomiseen asti olen skottikolmikon vahtina ja vauhtia piisaa ja pusuja, hassuja poikia ;) Ensi viikon sunnuntaina pääsenkin yhden skotin kera junnukehiin pyörähtämään Lahteen jenkkierkkariin. Ensimmäiset junnut tänä vuonna ja viimeinen mahdollinen junnuvuosi pyörähtää samalla käyntiin. Muita ei ollakaan vielä suunniteltu, katselee tässä vielä minne ilmottautuu. Jonnan kanssa kyllä oli puhetta että saisin Iraa (seefferi) lainaan, jos vaan yhteistyö pelittää, mutta kuhan nyt ensin päästäisiin treenailemaan!

Tähän loppuun vielä Cicin ja Lakun riehumista viime vuoden puolelta elikkä päivä oli tuolloin 30.12. Laatu pissii, mutta kamera ei oikein tykänny ilmasta..

Ai mitennii Cici on pieni? ;D

Rotta hyökkää!

Kaks pimeetä ;)