Nyt alkaa ymmärtämään pikkuhiljaa mitä tarkoitetaan sillä että kaksoistutkinto on rankkaa.. Ei se alkuun näin rankalta tuntunut, mutta nyt kun siihen yhdistää tulevan koeviikon, kravmaga-treenit, koiran ulkoilutukset ja treenit ni alkaa tää aika jäämää aika vähiin samoin kuin energia muuhun kuten koneella istumiseen. Kuitenki pitäähän tätäki päivitellä, muistaa ite sitte mitä on tullu tehtyä :)

2.11. KSSK:n viikottaistreenit & viime hetken kauhut ennen kisoja

Aivan ihana tuommonen vauhtirata kisoja varten. Siinä oli pakko juosta, joten sain ite treeniä omaan liikkumiseeni ja ei ollut hankala ohjata. Lisäksi Cici oli ihan intona putkista joissa se oikein keräsi sitä vauhtia ja nopeutti tekemistään entisestään eli ihan loistava treeni! Lisäksi kisoja ajatellen tehtiin taas yksittäisinä rengasta sekä keppejä. Mitään sen suurempia ei treenitty kerta kisat odottamassa ja motivaation piti olla kymppi niitä varten ;)

8.11. Kotkan hyppyrata HYLLY
Iloinen mieli korvaa puuttuvan älyn -meiningillä lähdettiin siskon ja rottasen kanssa hallille aamusta. Hirmuinen panikointi koko aamun kaikista papereista, mittauksista, varmennuksista, rataan tutustumisesta ja ihan kaikesta! Kuitenkin kaikki oli ihan turhaa, mittaamista ei kauheasti ollut kun tuomarinkin ilme oli just semmonen että kaipa tää mitta on pakko laittaa koiran päälle, vaikka selvä mini onkin. Sirun varmennus onnistui mitä mainioimmin, Cici meinas syyä sen laitteen ja mitäs muuta mukavaa kengururusseli siinä keksi omistajan hermoja koetellakseen. Kuitenkin ennen rataa sain ite jonkun ihme puhetulvan, koska mua jännitti aivan tajuttomasti joten mä vaan selitin ja selitin ja yhtäkkiä sisäänheittäjä vaan hihkas että teidän vuoro on seuraavaksi ja jännitys oli tiessään! Alkurata meni ihan kivasti muurille asti, josta sitte otettiinkin hylly kiitos ohjaajan hätiköinnin ja muurin liian harvan treenaamisen. Kuitenki jäi aivan loistava fiilis ja hyvä video muistuttamaan ettei se kisaaminen niin kamalaa olekkaan ;)

9.11. KSSK:n viikottaistreenit
Pääaiheena oli takaakierto ja se tehtiin varsin helpoksi luultavan treenin avulla, mutta se osottautuki ohjaajalle lähes mahdottomuudeksi, nimittäin ei meinannu oikein toi kroppa osoittaa ihan sinne minne olis pitäny. Kuitenki saatiin niitä onnistuneita suorituksiakin, mutta liian vähän.. Pitää alkaa pohtia vielä kriittisemmin sitä kroppaa kun kerta se on niin pienestä kiinni, että meneekö suorinta reittiä esteen yli vai kiertääkö mikä olisi tarkoitus. Lisäksi likka oli jostain kaivanut yön aikana jonkun ihan super vauhdin kepeille, aivan tajuton! Niistä on pakko saada kunnon video, on ne sen verta paljo kehittyny kesältä.. Ja muutenki edellisenä päivänä kisat eikä muuten treenattu koko viikkoon ni aivan uskomatonta, että se oli niin nopee ;o Mut ihan hyvä vaan, kepit ei enää ainakaa oo kovin suuri ongelma (:

Nyt 14.-15.11. on hyppyseminaari, jonka ensimmäinen osa oli tässä tänään.. Siitä kuitenki aattelin kertoa koostetta myöhemmin mahdollisesti jo huomenna. On muuten jännä huomata kuinka moni asia johon on kovasti miettiny ratkaisua johtuukin tosi pienestä jutusta joka ei olis koskaan tullu mieleen aiemmin!