Jep eli päätimme osallistua, koska päivällä kotona oli paikalla makuu menny parista metristä upeesti jo kahteen puoleen minuuttiin. Joten päätin että riskillä mennää ja todellaki mentii. Nyt tulee kootut selitykset operaatio (8

1. Luoksepäästävyys x1: 8, yht 8
Tässä vaiheessa olin jo sillein että miks me edes tultiin. Cici ei malttanut olla sivulla vaan yritti hakeutua mun oikealle puolelle. Kun tuomari tuli, niin moikkasi ja heti lähti hakeutumaan uudestaan sinne oikealle puolelle. Uudestaan sivulle ja sitte homma pelas, mutta tipauttihan tuo pisteitä. Ärsyttää vähäsen kun reeneissä ei koskaa ollu käynny mitään tommosta ja sitte mölleissä piti.. Mutta syyki onneks löyty tähän ja siitä kohta lisää!

2. Paikalla makaaminen x3: 0, yht 0
Cici oli ihan omissa maailmoissaan ja heti oli mielessä että tämä on menoa nyt. Meni kuitenkin ensimmäisellä käskyllä maahan ja pysyi siellä minuuttiin asti, kunnes lähti anteeksipyytävä ilme kasvoillaan samaan suuntaan minne hakeutui luoksepäästävyydessä. Otin Cicin lähelle, joka ei ollu kovin vaikeaa kun jäin kahden metrin päähän muutenkin koirasta. Sitten kun palattiin riviin, katsoin että mikä ihme neitiä oli vetänyt puoleensa. Ja siinä oli lihapullan pala, ei hemskutta rallaa! Joo, no varmemmat koirat ois pysynny siinä sen kaksi minuutti mutta ei mun möllitasonen koiruu.. No mutta tietää ainaki mitä reenaa, varmuutta lisää makuuseen!

3. Seuraaminen kytkettynä x2: 9, yht 18
Cici oli alussa mukana ihan kympillä ja ensimmäinen vasemmalle käännös meni tosi kivasti samoin kuin seuraavat kaksi oikealle käännöstä. Sitten olikin temmon vaihto käynnistä juoksuun ja meni paremmin kuin luulin. Sen jälkeen tosin haahuiltiin aika mukavasti ja lopussa ei meinannutt muistaa mitä pysähdyksessä tehdään. Odotin huonompia pisteitä, mutta meni sitte paremmin kuin luulinkaan ;)

4. Seuraaminen taluttimetta x4: 8, yht 32
Ja sallikaa mun nauraa. Neiti oli niin ulalla kuin ikinä vaan voi ja harhaili ihan miten sattuu. Kai se oli välistä menny ihan nätistikkin, mut ei tasan koko aikaa. Ainut mihin itse oon tyytyväinen on pysähdykset, neiti pysähty kuin seinään jesh!

5. Maahan meno x2: 8½, yht 17
Alun seuraaminen oli ihan ulapalla menoa ja tuli jäljessä. Kuitenki teki perinteiset eli tipahti suoraan käskystä, mutta tein itse sen virheen että tein päällä kaksoiskäskyn "nyökkäämällä" ja seurasin että menikö se varmasti maahan. Jos olisin luottannu koiraan ni ois tullu paremmatki pisteet, mutta ääh.. Ehkä se tulee kokemuksen myötä sitten!

6. Luoksetulo x3: 10, yht 30
Ja bileet pystyyn! Kun jätin Cicin toivoin sormet ristissä, että se olisi jäänyt sinne nätisti istumaan sillä viime mölleissähän likka hipsi perään. Kääntyessäni kun huomasin neidin istumassa meinasin alkaa bilettämään jo, mutta eihän se siihen jäänyt. Cicin katse kävi kyllä vähän muuallakin kuin minussa, mutta tuli hienosti kovalla vauhdilla luokse ensimmäisestä käskystä ja aivan suoraan! Olen ylpeä, ainoa kymppimme 8)

7. Seisominen x2: 0, yht 0
Ettekä usko kuinka paljon voi ärsyttää! Ennen vuoroamme kun testailin niin neiti pysähtyi kuin seinään. Sama oli myös jälkeen päin niin heti meni nappiin, mutta mikä ihme mun käskytystä/Ciciä vaivaa aina kisoissa. Oli nimittäin viime mölleissäki ropleemaa. Noh, mutta kokonaisuudessaan liike meni päin pyllyä eikä mitään hyviä puolia oikein löydy. Paitsi ainaki nyt tietää mitä reenaa ja paljon :D

8. Estehyppy x2: 8½, yht 17
Tää vähän ärsyttää, nimittäin muuten meni kivasti mut neiti otti tukea esteestä. Jäin ite nimittäin liian lähelle ettei saannu vauhtia tarpeeks. Oma vika taas ;s

9. Kokonaisvaikutus x1: 8½, yht 8½
No joo, huonompaa luulin.. Mutta kiva ku tuli ees noin hyvä :D´

Yhteensä 130½ pistettä ja 3-tulos

No ei voi mitään, lisää reenausta vaan. Saatiinhan me kyllä kehujakin, mutta ite oisin toivonnu parempaa suoritusta eilisten reenien perusteella esimerkiksi. Seuraavalla kerralla menee sitten paremmin 8)