Tänää oltiin siis Niinan ja Lyyli sekä Minnan ja Hanin kans treenaamassa. Mulla paniikki löytää häiriöö huomista varten, mutta näin jälkikäteen ajateltuna ei ehkä paras ratkasu. Noh, katsellaan mitä huomisista mölleistä tulee. Paikkana Lahti ja mein luokka alko n 10.30 ja ollaan numerolla 11. Tervetuloa nauruhermoja kutkuttavaan esitykseen ;)

Jep, mutta niihin treeneihin. Alussa kun ite ollu paniikki olotilassa, niin meni hyvin. Otin satunnaisia seuraamisia ja perusasentoja. Kaikki toimi, jopa käännökset.. En kävelly koiran päälle kertaakaan, toivon mukaan sama jatkuu huomenna! Perusasennot on suoristuneet suoristumistaan, hyvä hyvä..

Sitte otin seisomistreeniä niin että juoksin selkä menosuuntaan ja Cici juos perässä ja välillä käskytin seisomaan. Hienosti meni, joten sitte taas ihan liikkeeseen ja pysähty hienosti. Otin vielä koemaisesti ja ekalla kerralla istu ilman käskyä, mut toisel kerral maltto hienosti. Mutta tästä alkoikin alamäki.. Minna oli tuonnu ruutu-ruukut ja me reenittiin pari kertaa Tarjan tyylillä. Hienostihan Cici ruutuun meni, mutta seisokäskyä ei meinannut kuulla/ymmärtää ollenkaan. Onneksi sentään maltoin lopettaa onnistuneeseen suoritukseen, etten enää lisää tahkonnut huonoja suorituksia ;/

No sitten otin maahanmeno treeniä ja tämä oli virhe, ISO virhe.. Mun pitäis tuntea koirani eikä tehdä seisomista ja maahan menoa tässä järjestyksessä. Sain vaan itteni vihaseks ku Cici tarjos seisomista eikä maahan menoa. Onneks Minna pisti pelin poikki ennen ku ääni ois kiihtynny lisää.. Kuvailin sitte Minnan ja Hanin tokoilua, jotka on huomenna myös Lahteen tulossa tokoilemaan, onneksi alokasluokassa ;))

Noh, tauon jälkeen uudestaan maahan menoa ja sitte rupes taas toimimaan. Ihan kivasti meni ja ja.. Enpä pysty muuta siitä kommentoimaan. Katsoo sitte miten huomenna menee :D Tein vielä pari luoksetuloa, että Cicille jäis hyvä ja onnistunnu mieli treeneistä (tai no lähinnä omistajalle ;p).. Annoin Cicin Minnalle ja menin itse kauemmas ja sitte kutsu. Hienosti tuli sivulle ja lähes suoraan. Toisella kerralla tuli ihan suoraan ja suht tiiviistikkin, ehkä tämä onnistuu myös huomenna 8)

Elikkä meidän luokassa on huomenna liikkeinä kaikki alokkaan liikkeet, mutta näistä liikkeistä saa valita kaksi: liikkeestä maahan meno, liikkeestä seisominen ja hyppy. Me tehdään jäävät, koska hyppy ei oo ehkä oikein mallillaan :D Mutta huomenna tulee jossain välistä päivää tuloksia.. En odota mitään, mutta mutta. Huomiseen!!

1240076150_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Ennen treenejä Lyyli ja Cicsukka pääs juokseen ;)