Elikkä eilen jo kirjotuksia lupailinki, joten nyt kertomuksia meitin ensimmäisistä mölleistä.. Lähettiin matkaan yhdeksältä, kun luokka alko n. 10.30. Automatkalla jännitin ihan älyttömästi, mut sitte se vaan katos ku juttelin siinä yhen kultsun omistajan kanssa.. Oltiin peräkkäisillä numeroilla ja ikää koiruulla oli 8kk. Suoritusten jälkeen pääs viel koirat telmimään, samalla aaltopituudella oli kyl ihan selkeesti :D

Mutta sitten pisteet osa-alueittain:

1.Luoksepäästävyys x1: 10, yht. 10
Meni hienosti, Cici tapitti mua eikä liikkunut minnekkään kun liikkeenohjaaja tuli tervehtimään. Kun tuli paijailemaan, Cici vähän haisteli, mutta ei lähtenyt minnekkään. Hieno tyttö!

2.Paikalla makaaminen x3: 10, yht. 30
Hmm.. Tota toi kymppi ei ehkä ollu ihan ansaittu, mutta menkööt :p Palkkasin Ciciä sen kahen minuutin aikana aina ku joku toinen koira nous ja sitte ihan muuten vaan. Kerran nous itekki maasta, mutta mun persus esti näkymät tuomarille.. On se niin kivaa omistaa pieni koira ja suuri perse ;)

3.Seuraaminen kytkettynä x2: 10, yht. 20
Tästä oon niin ylpee! Käännökset hienot, eikä omistaja meinannu astua ees koiran päälle. Tuomari kehas vielä kontaktia, iloinen mieli!

4.Luoksetulo x3: 8, yht. 24
Tota noinaan nii.. Tässä oli omistajan arviontivirhe. Seuraamisen jälkeen Cici löys kentältä kivan hajun ja se kiinnosti vielä luoksetulon alussa. Kun tuomari kysy että ollaanko valmiita, fiksuna tyttönä sanoin että kyllä, vaikka koira oli vielä ihan hajun pyörteissä. Joten luulin sitte jättäväni koiran istumaan, mutta kääntyessä mua odottikin maata haisteleva koiruu, joka oli edenny suunnilleen metrin. No, luokse tuli ensimmäisellä käskyllä ja suoraan. Jotain hyvää tässäkin ;)

5.Maahanmeno seuraamisen yhteydessä x2: 10, yht. 20
Tästä ei mitään ihmeempiä kommentoitavia, hienosti meni!

6.Seisominen seuraamisen yhteydessä x2: 5, yht. 10
Lähti joo hienosti liikkeelle, mutta sitte annoin huonon käskyn ja Cici jäiki istumaan. Eipä sille voinnu sitte mitään, kehän ulkopuolella kunnon käsky ja koira toimi hienosti. Omistajan vika 8)

7.Kokonaisvaikutus x1: 10, yht. 10

Tulos: ALO1 (120-140), pisteet yht. 124/140

Tyytyväisiä ollaan päivän saldoon, vaikka oikeestihan pisteet ois pitänny olla paljo huonommat. Mutta meille sanottiinki, että tää on ihan leikkimielinen kisailu. Nameja sai käyttää rajattomasti ja tätä toteutettiinki sujuvast ;) Nyt vaan paikalla makuu treeniä paljon, estehypyn opetus ja äänen sävyn hallintaa!