Kuten otsikosta voi päätellä niin tänään oltiin sitten viimeistä kertaa ulkona treenailemassa ja ensi viikolla siirrytäänki sitten jo halliin. Meidän treenivuoro siirtyykin sitten maanantaille klo 20-21, joten seuraavat treenit onkin aika nopiaan (:

Tänään mentiinki sitten ihan rataa, koska siirrytään hallikauteen. Lisäksi lauantaina olisi kaupunkiottelu, mutta sinne meillä ei ole vielä asiaa ;) Cicille tipautettiin rimat ihan kääpiökorkeuteen eli jotain 10cm maasta ettei tarvinnu ihmeemmin miettiä sitte hyppimistä ku kontaktit, kepit ja rengas on oma osuutensa.

Elikkä tein tuossa muutamassa kohdassa valssia elikkä putkelta A:lle mennessä, seiska hypyltä kepeille ja sitte renkaalla sähellettiin sitten muuten. Sitä kun ei pitkään aikaan olla menty. Joten ensin kerran mentiin vasemmalta puolelta ja sitten oikealta ja ohjaus vielä niin että näytän suorastaan että mistä pitää hypätä. Loppurata oliki sitte taas ihan simppeli.

Ensimmäisellä kierroksella selvittiin kunnialla kepeille asti ja sitten sössin kun ajattelin että mennään nyt sitten vasemmalta puolelta ohjaten. Cici ei tajunnu mitä siltä odotettiin ja meni aivan sekaisin, mutta heti kun vaihdoin oikealle puolelle niin homma sujui aivan loistavasti! Saatiin ohjeena sitten hallikaudella alkaa reenata keppejä tältä vaikeammalta puolelta myös.. Renkaalla tehtiin sitte tuo aiemmin mainitsemani systeemi ja loppurata meni ööö ohjaajan sähellykseen. Putki ja puomi meni kivasti, mutta ohjasin hypylle huonosti ja likka ohitti sen, ei muuta kuin uusi yritys ja koiran puoleinen käsi niin homma pelas (:

Toisella kertaa kepitki suju suoraan ja näin, mutta taas loppuhypyt meni plörinäks. Pitäs oppia ohjaamaan ;o No mutta huomenna sitte Tuija Kokkosen ensimmäinen teoriatunti, toivon mukaan siitä sais jotain irti. Ja muutenki innolla jo odottelen treeniringin alkua, pitää vaan malttaa.. Maanantaina sitten minihalliin treenaamaan, saa nähdä mitä likka on mieltä "uudesta ympäristöstä" 8)