Tänään päätin ottaa itteäni niskasta kiinni ja ottaa edes jonkinlaista treeniä tokonkin puolelta. Takaakierto treenejä ollaan tehty satunnaisesti, mutta lähinnähän me ollaan temppuja treenitty. Vietellään sitte ihan kunnolla vapaata, kun kerta pakko on pitää. Käytin koiria uimassa taas Kymen rannassa ja Viivi löysi sieltä kalan ruodon jonka tyytyväisenä pisteli poskeensa ennen kuin sain leukoja auki. Eipä ole onneksi oireillu sen kummemmin ;o

Treeni oli lyhyt eikä mikään maailman erikoisinkaan, alkuun paikalla makuu.. Aika oli jotain päälle 2,5 minuuttia ja vitsit olen ylpeä! Häiriötä oli taas pienelle russelinmielelle ihan tarpeeksi, oli kissaa, naapurin autoa, mopon pärinää, pusikosta kuulu rapinaa jne. Ja silti se pysy tosi hienosti ja valppaana, tolla makuulla ois kyl kokeesta tullu 9 ;p No okei, matka oli kyl vajaa eli jotain 7m. Mutta Cicille se on jo lottovoitto ja ehkä vähän mullekkin. Ainaki on tullu kesän aikana paikalla makuuseen varmuutta ja aikaa ollaan saatu pidenneltyä, tavoitteeseen on vielä matkaa. Eli kokeen omainen paikalla makuu ennen vuoden vaihdetta, vou ;o

Seuraavaksi vähän niitä takaakiertoja. Rupes onnistumaan jo vähän kauempaakin lähettäminen, mutta vahvempi puoli on kyllä selkeesti oikea. Sinne irtoaa jotenki paremmin eikä jää pyörimään huuli pyöreenä et what, minne mun pitikään mennä..

Seuraamisten liikkelle lähtöjä tehtiin pitkästä aikaa. Tämä tauko on kyllä ollu hyvästä, nimittäin likka oli innolla mukana ja liikkeelle lähdöt oli vallan loistavia! Paikka oli oikea eikä jäänny kertaakaan jälkeen, kontakti oli hyvää vaikka en katsonutkaan koko aika koiraan päin ja häntä vispas onnessaan. Eipä ole pitkään aikaan tokoillessa häntä heilunut tuohon malliin, jesh! Nyt ku rupeis pidemmälläkin pätkällä pelittämään tuo seuruu niin oltaisiin hyvällä mallilla. Hiljaa hyvä tulee :)

Lisää takaakiertoa muutaman toiston verran. Alkuun ihan sillä tyylillä kuten aiemminkin eli yhden kierron jälkeen palkka. Minähän tykkään aina kokeilla ja kärsiä turhan aikasen vaiheen kokeiluista, joten päätin testata jospa Cici menisi kaksi kertaa peräkkäin kahdeksikon takaakierroilla. Ja likkahan yllätti, nimittäin se kiersi upeesti siivekettä hipoen toisenki kerran. Superkehut ja siihen seis. Nyt pariksi päivää takaakierrot likan takaraivoon hautumaan, oli nyt niin hyvä treeni !