Nyt vasta ehin/jaksan kirjotella ekoista jatkotreeneistä. Pari kertaa kyl ehin käydä kattoos nuita treenejä mut ilman koiraa, koska neidillähän nuo juoksut alko just ennen ensimmäisiä reenejä. No ei se mitään, into oli kova esteille ennen ku meidän vuoro edes oli ja tais tietää että mitä ollaan menossa tekemään. Koitin ensin yhden pelkän putken, koska ei ollu mitää varmuutta että meneekö se sinne näinki pitkän tauon jälkeen. Eipä mitää ongelmaa, joten päästii päivän aiheen kimppuu elikkä välistä vetojen!

Koira siis jätettiin tämän yksittäisen hypyn taakse ja ohjattiin oikealla puolella oleville hypyille joilla tehtiin ensimmäisen välistä vedot, sitten putki ja sen jälkee välistävetoja taas ja sen jälkeen yksittäinen hyppy. Sen jälkeen uusiksi mutta toiselta puolelta. Helppoa eikö? Niin vissiin, oltiin Cicin kanssa kummatki ihan ulkona :D Likka rynni ensimmäisen riman läpi suorastaa, ku ei oltu pitkää aika hypitty. Rimat vähän alemmas ja siitä se sit lähti, vai lähtikö sittenkää.. Ohjaaminen oli maailman surkeinta alkuun, joten toisen hypyn Cici meni takaakiertona koska sillä liikkeellä oon normisti ohjannu takaakierrolle. Kun saatiin kerran mentyä nämä kolme ensimmäistä hyppyä ja putki, me mentii hetkeks sivuun katsomaa miten muilla meni. Alkukankeutta eikä kovin lievää laatua ;)

Sitten uusiksi vaan ja kappas vaan, sehän lähti sujumaa! Nyt tein välistä vedot oikeaan aikaan ja päästiin ekalla kertaa koko rata puhtaasti, kuten toiseltaki puolelta. Tosin Cici taas hauskuutti muita siinä toisella kierroksella, voi että ! Toisiksi viimeisen hypyn kohdalla käskytin sanoin Cicille "TÄÄLLÄ" jotta se ei lähtis sooloilemaan väärälle hypylle. No likka oli siinä vaiheessa vielä siivekkeen takana, niin sehän oli menossa siitä läpi. Ei siinä mitään, koirahan oli tekemässä oikein että suorinta reittiä omistajan luokse, käskytyshän siinä vaan oli pielessä. Pääs kyl nauramaa taas toden teolla tuolle pienelle riiviölle : DD

Seuraavaks tehtiiki niin ettei enään välistä vetoja, vaan koira piti pitää siellä hyppyjen takana. Tässä ei ollu mitää ongelmaa, tosin sain ite vähän huutia siitä että laskin kättäni liikaa. Kyllähän se siellä pysy, mut kisoissa ku olis pidempi rata ni saattais lähtä väärälle esteelle tms.. Pitää vissii vähän reeniä, etten tipauta sit ns. tosi tilanteessa sitä kättä :p Mut oli kyl yleisest ottaen tosi kivat reenit ja olin yllättynny kuinka hyvin pien teki. Innolla odottelen jo torstaita ja tietty huomisia tokoja ;)