mutta kuinkas taas kävikään 8) Eilen ja toissa päivänä ku tokoiltiin ni aattelin et jospa tänään pidettäisiin taukokin. Ja vielä kun huomenna meillä on taas aktiviteettia neidille kerrakseen ni ois taukopäiväki ihan jees. Mutta kun Cicillä oli niin kiva fiilis päällä, että oli pakko se hyödyntää jotenkin. Eli ensin otin sisällä vain pientä kapulan nosto treeniä, varmaan seitsemän nostoa ja sitte lopetin sen osalta. Cicillä virtaa riitti, joten namit, kärsinny lelu ja naksutin taskuun ja pihalle nopeat treenit ottamaan!

Alotettiin perinteisesti paikalla makuusta, matka taas noin viitisen metriä ja aika about pari minuuttia ehkäpä jopa päälle. Häiriötä oli tällä kertaa pienen tihkusateen muodossa, jota ei tosin kestänyt kovinkaan kauaa meidän treenien aikana. Sitten tänään se meidän siilinen tuli ihan näkyville asti ja Cici sitä katseli. Lisäksi neiti näki/kuuli haamuja ja ihme ettei noussut. Pysyi siis tosi upeesti eikä ennakoinut vapautusta, edistystä ;)

Sekä taas otettiin seuraamistreeniä, kun neiti oli niin kivassa vireessä. Intoa oli enemmän kuin koskaa ehkä johtuen todella lyhyistä pätkistä joita otettiin. Eli kahden edellisen päivän malliin, koira sivulle, käsky, parin metrin seuruu ja palkka. Vitsit toi lähtö on parantunu jo parin päivän treenillä ihan julmetusti sekä paikka on tosi hyvä! Tällä tyylillä kun jatkaa vielä pari kertaa tai ehkä pidempääki ni alkaa meidänki seuruut muistuttaa kunnollista. Ja pitää muistaa itse pitää kävelyvauhti reippaana, nimittäin heti kun aloin "vahingossa" madella niin koira rupes jätättämään. Omia mokia siis taasen...

Päätin lopettaa nämä meidän todella lyhykäiset treenit johonkin kivaan ja luoksetulo on neidin lemppareita, joten niitä sitten. Ensin otin paikalle istumisen ja jättömatka oli noin 10m, palasin palkkaamaan ja sitte takasin sinne saman matkan päähän. Cici ei reagoinut ensimmäiseen käskyyn vaan vasta toisella tuli, mutta kovaa sitten. Palkkasin, koska sehän tuli sieltä sitte kummiski. Eikä muuten hypänny tällä kertaa 8) Otin uusiksi samalla tyylillä eli ensin jätin, palkkasin ja sitte jätin uudestaan. Ja taaskaan ei ensimmäisellä käskyllä tullut vaan nousi ja jäi haahuilemaan sinne. Kävin laittamassa Cicin takaisin istumaan ja jätin. Tällä kertaa tuli ensimmäisellä, mutta pomppas ja syynä ihan vaan se että tein polvilla sen kivan jutun huomaamattani. Kolmas kerta toden sanoo eli vielä kerta.. Tällä kertaa kaikki nappiin, tuli ensimmäisellä nopealla vauhdilla suoraan sivulle ilman pomppua. Tästä superpalkat ja lelulla revitystä kaupan päälle.. Opimme näistä reeneistä siis sen, että turha varmistella tuota odottamista koska muuten neiti ei tuu ensimmäisellä luokse. Eri juttu on, jos likka rupeaa nyt varastamaan. Se onki sitte seuraava ropleema jos niin käy ;)