Vastahan minä valittelin ettei tokopuolella olla tehty mitää. Tänää sitte mentiiki ala-asteelle kaukaloon treenailemaa Niinan ja Lyylin kanssa. Ensin projektina oli pistää umpeen kaikki russelin mentävät aukot joita kaukalon reunoista löytyi. En halunnu ottaa sitä riskiä että mun juoksunen koira lähtis jonku ihanan linnun perässä ja joku uros tulis ja puf, seropeja maailmaan ;s

Mutta alkuun taas naksun kanssa niitä seuraamisen liikkeelle lähtöjä. Kiinnitin ite huomiota tällä kertaa että millä jalalla lähden liikkeelle, kun suunnittelin tässä että jos tuo ehdollistuis siihen että jos lähden liikkeelle koiran puoleisella jalalla niin silloin on seuraamista ja jos taas on jättävä niin toisella jalalla. Saa nyt nähdä onko tuossa mitään järkeä, mutta epätoivoisena sitä saakin yrittää vaikka mitä :p Eipä mitään kummosempaa sanottavaa, iloisia liikkeelle lähtöjä ja Cici oli messissä ;)

Sitte paikalla makuu treeniä, jossa olin tyhmä alkuun. Niina treenaili siinä samalla Lyylin kanssa jotain ja palkkaili sitte Lyyliä. No Cicipä päätti intonaa mennä kattomaa et hei vou, mitä tuol tapahtuu. Muutenha ois ihan hyvin onnistunnu tuo makuu, mutta ku venyytin liian pitkäksi sen siihen nähden kuinka paljo oli häiriötä. Kuitenki takasin koira makuusee ja puolen minuutin jälkee palkka. Niina reeni Lyylin kans kyl tuonaki aikana, mutku aika oli lyhyempi ja Cici ties aiemmin mokanneensa ni onnistu ihan hyvin. Otettii viel vähän ajan päästä yhessä makuu, jossa Niina palkkaili Lyyliä välistä ja Cici pysy hyvin siltiki. Aikaa ehkäpä jotain puoltoist minuuttia ja matka oli viitisen metriä. Edistystä sinäänsä :D

Seuraavaks Cici pääs taukoilemaan siksi aikaa ku napsin Lylden treenailuista kuvia. Ku hain Cicin mein kuvailuja varten, niin Cici oli ihan intona ja hyvä vire päällä. Otin taas muutamia liikkeelle lähtöjä seuraamisesta ja rupes kyl vähän oleen liikaa tältä erää. Oma moka, oma moka ;s Mutta seuraavana otettuun luoksariin olen tooodella ylpeä! No okei alkuun se nous jätettäessä seisomaan ku käännyin ympäri, mutta kävi takasin istumaan kivasti ku näytin kaukojen käsimerkillä ja käskyllä että nyt takaisin istumaan. Matkaa oli huimat pari metriä, mut mut ei se mitää :D Siis kuitenki se jäi sillä toisella käskyllä kivasti ja voi että! Tuli ensimmäisellä käskyllä, ei ollu pomppua joten superhihkumiskiljumispalkat! Tyytyväinen olen ku ei tullu kaksoiskäskyä eikä pomppua, tauko tän osalta on tehny hyvää 8) Ja Niina kuvas sen salaa videollekki, tästä pääset kattomaan sen ;)

Sitte otin jäävät tyylillä että en sanonnu seuraamis sanaa vaan sanoin "tässä" ja sitte menin vähän matkaa ja käsky. Tein varmaan ekaa kertaa koskaan ns. valmistelematta liikettä mitenkää. Et normisti just teen ennen jääviä varmistelu maahan menon ja seisomaa pysähdyksen, mut nyt en tehny niitä. Maahan menoon nyt luotin vähän paremmin ja menihän se sinne kuten oletinki. Mutta seisomisen kohdalla loksahti suu kyllä auki, ei hemmetti sehän pysähty! Siihen loppu meiän treenimiset kyllä tämän päivän osalta, oli kyllä niin huippu 8))