Eilen päästiin ensimmäistä kertaa oikeisiin agiliitoreeneihin ja odotukset oli korkealla muiden juttuja kuunnellessa ja muutenki. Tätä olin odotellu jo tosi kauan, että Cici tulis täyskasvuseks ja ois muutenki kunnossa. Dogi on ok, joten siitä vaan! Saavuttii aika myöhään, mut ehin sentään lämmitellä Cicin. Sitte päästiinki lajin makuun, kun innokkaana olin heti ensimmäisenä suorittamassa Cicin kanssa ;)

Ensin otettiin hyppyjä niin että ohjaaja piti koiruusta kiinni toisella puolella ja sitten vaan käskyä. Valitsin siihen sitte yli, koska tokossa ollaan yritetty saada hyppy-sanalla hyppyä alkuunsa, vaikka tuskaiselta tuntuukin :p Mutta tuo oli ihan helppo ja ymmärs hyvin. Sitte otettiin että menin esteen sivuilta ja Cici tietysti hyppäs siinä. Hyvin onnistu kummaltakin puolelta, joten otettiin kahta estettä peräkkäin. Tämäkin toimi hienosti, jota hämmästelin koska normaalisti Cici on mun jalassa tyyliin ihan kiinni eikä irtoa edes noin kauaksi aikaa, mutta hyvä juttuhan se on ;)

Muiden tehtyä nuo samat, päästiin taas tekemään. Sitte otettiinki putkea ja ensin ihan lyhyenä suorana. Neiti oli niin innoissaan että meni sen itekseen läpi, ennen kuin kukaan ehti sanoa tai tehdä mitään. Joten oli helppo vain lisätä sana ja läpi juostiin ettei mitään. Sitten taas vähän lisää pituutta, onnistuu ja vielä vähän pituutta ja edelleenkin onnistuu. Sitte tuliki jo vähän mutkaa putkeen eikä vieläkään ongelmaa. Siihen asti onnistui hyvin, kunnes "tunnelin päässä ei näkynyt enää valoa" eli oli niin jyrkässä kulmassa. Pari kertaa arkaili eikä mun ohjaus auttannu yhtään, ku huidoin käsilläni ties miten. Hetken ku ite rauhottu ni alko onnistumaan tämäkin ja lopetettiin onnistuneeseen suoritukseen.

Sitte otettiiki pientä radan tai lähinnä estejonon pätkää. Hyppy-putki-hyppy oli sillein kaaressa. Päätin jättää Cicin odottamaan ensimmäisen hypyn taakse, että onnistun varmasti näin alussa putkeen lähettämisessä. Tämä onnistuki hienosti siihen asti ku ois pitänny toista hyppyä mennä. Kroppa jäykkänä ohjatessa Cici lähti seuraamaan mua, koska niinhän tehdään tokossakin. Sitte vaan uudestaan ja taas sama, vaikka yritin kuinka olla rennompi niin silti meni toko tyylii :s Olin siinä välissä vissiinkin unohtannut palkkailla koska seuraavalla kerralla putkeen menokin tuntui jo aivan ylivoimaiselta.. Päästiin sitten vapaalle putkelle reenailemaan, että ei ihan kammoseks tulis. Ihan kivasti se sitte taas lähti ja jo isommalla mutkallaki kuin mitä aiemmin.

Jäi vähän hampaan koloon, kun treenit ei menny niin hyvin ku ois. Pitää alkaa ainaki treenaamaa kropan käyttöä, koska nähtävästi on jäänyt tokovaihde päälle :/ Ja sitte pitää keksiä, millä saan rotan rauhoittumaan kun neiti alkaa ylikuumenemaa. Mutta, ensi viikolla uudestaan ja tässä välissä vois vaikka tokotella tai sitte jos pääsis johku tekee hyppy-putki-hyppy sarjaa niin et menis oikeinki 8)