Kuten kaikki varmasti huomasivat, vaihtelin tässä blogia. Tuo ajatukseni.net:in blogi toimii, mutta on hieman tönkkö, kun nuo hymiöt siirtyvät aina vasempaan reunaan ja näin. Mutta voitte käydä katsomassa vanhat kirjoitukset osoitteesta: http://cicirusseli.ajatukseni.net/. Ulkoasua tähän blogiin vaihtelen varmaankin toukokuun lopussa, kesäkuun alussa pitää katsella :)

Nyt yleistä tapahtumaa. Meillähän olisi pitänyt olla eilen mätsärit, mutta jätin väliin, koska mulla oli futispeli samaan aikaan mätsäreitten kanssa. Harmittaa pikkusen, mutta eipä se silleen haittaa, koska seisomista ei olla vähään aikaan harjoiteltu. Tokoa ollaan kovastikin opeteltu! Eli seuraamisosio olisi mennyt suhthyvin, mutta niin... Tämä on nyt tälläistä jossittelua :D

Ollaan siis tokoiltu. Seuraaminen onnistuu jo todella hyvin, käsimerkin kun saa vielä häivytettyä kokonaan pois niin hyvä tulee. Cici lähtee seuraamaan Seuraa-sanalla ja pienellä kädenheilautuksella eteenpäin. Peruskäskyt: istu, maahan ja tule onnistuu jo ilman mitään merkkejä. Tyytyväinen olen tämän hetken tottelevaisuussaavutuksiin :)

Kävi tuossa perjantaina pieni haaveri treenaillessa. Harjoteltiin nurmikolla maassa paikalla oloa, koska siinä oli viileämpää. Noh, ihmettelin siinä, että miksi tyttö alkoi hirveästi sätkimään ja pyörimään, kun oli aiemmin niin hienosti paikallaan pysynyt. Mutta tassulla olikin kusiaisia! Kerkes puremaan vasempaan etutassuun ja se päivä oltiinkin sairaslomalla :s Mun vikahan se oli, kun käskin sen siihen pesän lähelle. En tosin tiennyt, että meidän nurmikolla on kusiaispesä, mutta onhan hyvä olla jälkiviisas. Tassuun ei siis tullut kuin pienet puremat, mutta Cici kapsutti hampaillaan puremiskohtaa ja piti seurailla ettei tulehdu. Eipä ole onneksi vieläkään näkynyt mitään tulehtumisen merkkejä, joten ei se varmaankaan tulehtunut :)

Eilen oltiin pellolla juoksentelemassa puolentoista tunnin verran. Peltolenkin jälkeen potkiskeltiin palloa ja siitähän Cici innostu! Juos pallon perässä ku mikäkin :) Ainut huono puoli oli, että pallo tais puheta leikin tiimellyksessä, että pitää etsiskellä uusi pallo, jotta päästäisiin taas vähän riehumaan.

Eipähän meillä mitään ihmeempää muuta ole tapahtunut. Tulevasta sen verran, että mätsäreitä metsästellään! Tällä tai ensi viikolla taisi olla Kouvolassa mätsärit, että sinne olisi tarkoitus lähteä. Ilmoitellaan sivuillamme tarkemmin :) Tokot ovat siis keskiviikkoisin ja siellä joka viikko tullaan käymään. Heinäkuulle suunnitelmissa on junior handler-leiri ja sitä innolla odotellen ;)