Eilisten agireenien tunnelmia vasta tänään kirjottelen, ku ei enää eilen jaksannu kirjottaa. Aika outoa ku ei jaksa, ku on tullu nukuttua 10-14h. Ehkä liika on liikaa myös unen suhteen ;D Oli kyllä mukavat reenit sateesta huolimatta. Sekä koira että ohjaaja tärisivät aina odotteluvuorolla, mutta hengissä selvittiin. Toivottavasti ensi viikolla olisi suotuisammat ilmat...

Ensin otettiin viime viikkoisia keppejä, joita oli kuusi pystyssä tälläkin kertaa. Jatkoin kuitenkin vieläkin kädellä ohjaamalla, joka ei aluksi sujunut taaskaan ollenkaan keppien vasemmalta puolelta ohjatessa. Kun vaihdoin puolta kaikki sujui kuin tanssi ja Cici meni jokaisen välin tosi nätisti ilman pomppuja joita se teki toiselta puolelta ohjatessa. Ollaan mekin tavan toispuoleinen pariskunta, ku tätä samaa ongelmaa tuli reenien myötä muutamia kertoja uudestaan vastaan 8)

Seuraavana vuorossa vanhan kertailuja, nimittäin hyppy-hyppy-pöytä-ja hypyt takaisin päin sarja. Kun ohjasin esteiden oikealta puolelta, kaikki meni tosi upeesti! Kouluttajakin sanoi, että näytetään ihan vanhoilta tekijöiltä ;) Cicillä oli nimittäin vauhti kohillaan (joka on tosin aina) ja malttoi kuitenki rauhottua pöydälle sekä odottaa vielä alas kutsua. Ylpeä! Uudella kierroksella kun yritettiin ohjailla esteen vasemmalta puolelta meno ei sitte ollukkaan enää niin upeeta. Hyppäs upeesti ekan hypyn juu, mutta toiselle hypylle en osannut ohjata tarpeeksi hyvin ja koira lähti vaan mun perään. Mun pitää kotona siis ottaa kahden hypyn sarjaa ja reenittää tätä vaikeampaa puolta oikein urakalla, et sais ohjauksen kuntoon jo alusta asti..

Ainoona uutena esteenä otettiin rengas. Ensin otettiin hihnan kanssa, että koira hyppää varmasti renkaan läpi. Ja pyh, varmasti! Jätin vissiin neitin turhan lähelle hyppyä, sillä Cici nosti vaan etutassunsa renkaan päälle ja näytti just siltä että eiks tästä jo pitäs palkkaa saada. Kyllä rupes hymyilyttää niin mua ku muitakin, oli se niin veikeen näkönen ;D Uusi yritys pidemmillä vauhdeilla ja hyppäshän se siitä läpi. Otettiin me vielä ilman hihnaakin ja ensin yritti kovasti mennä renkaan vierestä ja alta, mutta onnistu se hienosti oikeinkin. Cici on vaan niin kääpiö, että se saa oikein ponnistaa siitä hypyn lävitse, vaikka se on ihan normaali mineillä käytettävä hyppy. No mutta pieni onkin kaunista ;)

Viimosena reeninä otettiin muuri-hyppy-loivamutkainen putki. Ja taas oikealla puolella ohjattuna kaikki sujui aivan loistavasti eikä arkaillu putkeakaan yhtään. Oikeastaan neiti meinas koko ajan karkailla sinne sen jälkeen kun kerran pääsi menemään sen läpi. Mutta vasemmalla puolella ohjatessä olin koko ajan itse sössimässä. Ei tähän auta muu kuin kotireenaus. Pitää tehdä näitä korvaan pahalta kuulostavia ämpärihyppyjä kaksi tai kolme peräkkäin ja ohjata ensin kerran helpommalta puolelta ja sitten muutamia kertoja vaikeammalta puolelta että tulis onnistuneita suorituksia. Ehkä tää tästä, mut mun älyttömän kunnianhimon takia ois kiva saada tää heti toimimaa. Reeniä reeniä ja reeniä kaipais vaikka mikä juttu meillä. Onneks on loma!!