Eilen meille on sattunut ja tapahtunut, enkä oikein ehtinnyt eilen kirjoitella kun tapahtui niin paljon. Illalla kyllä huomasi koirastakin jo että on ollut rankka päivä, vaikka hienosti aina paikan päällä jaksoi. Ja oli kyllä omistajakin jo ihan kivasti piipussa, mutta kyllä oli kiva päivä näin yleisesti ottaen. Kiittelenki tässä heti näin kättelyssä kivasta mätsäristä Minnaa&Hania, Ellua&Lakua+Jenniä ja Saria&Ottoa! ;)

Eli lähdettiin yhdentoista junalla Minnan ja Hanin kanssa kohti Kouvolaa. Käveltii sitten asemalta Sumulaakson kentälle ja ehdittiinhän me vähän ihmetellä missä mätsipaikka on vaikka ihan selkeällä paikalla oli. No, ei se mitään koska oltiin puol tuntia ennen ilmon alkua paikalla. Leiriydyttiin siinä sitte rauhassa odottelemaan muuta porukkaa. Ilmoitin Cici pieniin ja oltiinkin heti toisessa parissa ja sitte Sari ilmoitti Oton myöhemmin jonka myöskin sitte handlailin. Ennen meidän kehiä ehdin katselemaan Jennin ja Lakun menoa L&K-kehässä jossa he sijoittuivatkin loppujen lopuksi ensimmäiseksi, onnea!

Meidänki kehä lähestyi siinä vauhdilla ja vähän reenailin siinä kehän laidalla. Olin tyytyväinen, kun Cici ravas tosi nätisti ja seisoki ihan kivasti. Mutta kehään päästyä kaikki hajos jotenki. Liikkeet meni ihan päin pyllyä, seisotin huonosti ja alko suoraan sanoen ketuttamaa ku en keksinny mitä voin tehdä. No sentää pöytä meni hyvin, joka on normaalisti on ollu meidän heikko lenkki. Meidän surkean esityksen päätteeksi lähdettiin sininen kädessä kehästä, joka oli kyllä ihan oikein ;p

Seuraavana pääsinkin handlailemaan upeeta skottipoikaa Ottoa. Hänenki kanssa kehän laidalla reenailiin ja ihan tyytyväinen oli, kuhan menis paremmin ku Cicin kanssa niin kaikki olis hyvin :D Ottohan liikkuu aina tosi upeesti joten sitä ei tarvinnu jännittää laisinkaa, mutta seisominen oli asia erikseen. Nimittäin skotin seisottaminen on ihan eri juttu kuin russelin, mutta selviydyin kunnialla. Pöydälläkin suoriuduttiin mallikkaasti ja napattiinkin punainen nauha! Olin kyllä suu korvissa, että Oton kanssa onnistu :)

No sinisten kehä meni samalla tyylillä Cicin kanssa kuin parikehä, tosin liikku se satunnaisesti sentään ihan ok. Mutta eihän me jatkoon päästy, toisaalta ei se haitannu. Ärsyttää vaan kun koiruu ei esiintynny ollenkaa, koska sit ois voinnu olla ylpee hyvästä treenistä. Noh, aina ei voi onnistua 8) Punasten kehä Oton kanssa taas meniki aika nappiin ja herra jakso kuin jaksoikin seisoa paikoillaan, vaikka olis ollu kiva lähtä kehän laidalla odottelevan Cicin luokse.. Eipä me jatkoon päästy, mut kyl oon tosi tyytyväinen! Ekaa kertaa jonku muun kanssa kehässä kuin Cicin, mutta parantamisen varaahan löytyy tietysti aina. Mutta tää kelpaa meille, jos kelpaa vaan Sarillekki ;)

Sillä välin isoissa Ellu&Laku ja Minna&Hani olivat sinisten kehässä. Laku ei päässy jatkoon sinisissä, mutta Hani oli sitte upeesti SIN4! Onnea hirmusesti kummallekkin ;) Ja lauantaina taidetaan lähtä suunnilleen samalla porukalla kohti pioneeripuistoa Korialle. Cicin kanssa lähdetään taas pyörimään kehän laidalle nätisti sillä välin kun muut käyvät nappaamassa sijoituksia. No vaiskaan, kyllä mä Cicinkin ilmoitan kehää, mutta en kyllä tiedä mitä sen kanssa siellä sitten teen. Se sitte liikkuu jos haluaa, ei voi muutakaa :D

Ja sitten kuvasatoa--->

1242992862_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Sinisten kehän seisotusyritystä :p (By: Minna. Y)

1242993137_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Sinisten kehän liikettä :p (By: Minna. Y)

1242993396_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Ja katse kameraan päin Otolla ja handlerilla sitte onki tosi happy face ;D Ja punasten kehän seisotusta siis tämä.. (By: Minna. Y)

1242993614_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Punasten kehän liikettä Otto-pojalla ;) (By: Minna. Y)

Ehdittiinhän me pari tuntia kotona lepäilemäänkin jopa ja sitten olikin jo lähtö takaisin kohti Kouvolaa ja alkeiskurssin toista kertaa. Kävin pienen lenkin heittämässä ja sitten päästiinkin aloittamaan. Ensimmäisenä tutustuttiin uutuutena pituuteen. Cici suoritti sitä muutamaan otteeseen vähän omalla tyylillä, nimittäin hyppäämällä palikoiden päältä. Eiväthän ne Cicin painosta kaatuneet ja miksi turhaan hypätä niin pitkää matkaa, kun voi vain juosta esteen yli 8) No kyllä se sitten loppujen lopuksi alkoi kunnollakin hyppäämään, eikä siinä sitten sen suurempia propleemia.

Sitten kertailtiin vähän viime viikkoisia ja tehtiin putkea. Ensin ihan vain jättämällä koira putken päähän ja kutsumalla toisesta päästä. Tämä onnistui ilman sen suurempia ongelmia, koska putki oli siis suora. Tämän sujuessa seuraavalla kierroksella otettiin hyppy mukaan. Eli putken jälkeen hyppy. Jätin Cicin istumaan vähän matkan päähän putken suusta istumaan ja menin itse aivan putken suulle. Siitä käskytin Ciciä putkeen ja juoksin vauhdilla toiselle puolelle. Ja todellakin vauhdilla, nimittäin Cici häämääntyi jälkeen jäädessää ettei hypännyt vaan juoksi mun perässä. Kouluttaja kehottikin vähentämään vähän vauhtia, jotta koira ehtisi perässä 8) Noh, tämän jälkeen tämä pieni sarja onnistui ihan hyvin.

Kertailtiin vielä vähän viime viikkoista ja tehtiin kahden hypyn sarjaa. Tässäkin ohjaaja taitaa olla vähän liian kiirehtiväinen, koska toinen hyppy meinasi jäädä usein hyppäämättä. Vaikka Cici onkin nopea, pitää vähän yrittää kuitenkin hillitä :p Muuten meni ihan kivasti myöskin, ei ainakaa rimat tippunnu kun hyppi ilmavaroilla :D

Otettiin vielä toinenkin uusi este, nimittäin pöytä. Cici kyllä hyppäs ja pysy tosi hienosti siinä paikoillaan, mutta alas tulon kanssa oli vähän ongelmia. Tais neiti miettiä, että matka alas on liian pitkä... Tehtiin sitte pieni sarja, hyppy-pöytä-eka hyppy takasin päin. Ei ropleemia, vähän hidasta alastuloa pöydältä. Varmuutta kun saa lisää, ni ehkä se siitä sitten.

Loppuun otettiin vielä mutkaputkea. Loivalla mutkalla ei mitää hätää, mutta ku vähän vielä jyrkennettiin niin kyllä se sinne putkeen meni, lähinnä asumaa. Tai siis ku olin juossu putken toiseen päähän, odottelin palkan kanssa että missäs on koira. kyyristelin sitten vähän niin se istu siinä suulla. Houkuttelulla tuli kyllä ulos ja pidettiin pieni breikki kun muut tekivät. Seuraavalla kierroksella varauduin siihen että neiti alkais lomailemaan putkessa niin vinguttelin vinkulelua ja tulihan se sieltä ja vauhdilla! Vielä kerta ilman vingutteluja ja hienosti tuli ilman pysähdyksiä. Jes!

Yleisesti ottaen oli kyllä hyvät reenit, mutta vieläki tuo rotta käy ihan ylikierroksilla. Esim. just kun oli saannu hihnan irti niin neiti saatto mennä moikkaamaan kavereita ja haastamaan leikkiin. Samoin saatto käydä esteen menemisen ja palkan saamisen jälkeen. Muulloin tollassia ihme karkailuja ei oo käynny :s Toivon mukaan ajan kanssa rauhottuu...

Tästä voit käydä kurkkimassa meidän agiliitely kuvia 8)