Jeps elikkä tänään oli kolmas kerta meidän agi kurssia. Cici oli aluksi ihan jossain muussa maailmassa ja herättelin neitiä sitte takasin tähän todellisuuteen. Nimittäin ensimmäisenä otettiin keppejä ekaa kertaa. Päädyin aloittamaan opetuksen kädellä ohjaamalla, joka ei ehkä sittenkään ole paras vaihtoehto. Itse sählään siinä niin paljon että oli ihan tuuria että neiti osas mennä oikeista väleistä lähes joka kerta. Pitää katsoa seuraavalla kerralla jatkanko samalla tyylillä opettamista vai opetanko jollain toisella tyylillä. Eipä rotta tainnu älytä tuosta keppireenistä muuta kuin että namikättä seuraamalla saa palkkion :D

Seuraavana oli vuorossa putki. Cici toimi aivan upeesti ja mun ohjaus on parantunnu huomattavasti! Tai siis aiemmin vain jotain huidoin sinne päin, niin nyt on jo kroppaki lähtenny mukaa ja neiti sujahtaa putkeen jo 8 kertaa kymmenestä, jesh! Eli ensin suoraa putkea niin että ohjaan kummaltakin puolelta ja tää ok. Putki kaarella ja sama homma ku suoran kanssa. Seuraavaksi putki S:n muotoon eikä tässäkään ongelmaa. Viimoisena otettiin U:n mallista putkea ja ekalla kerralla hieman epävarmuutta, mutta kyllä se siitä sitte taas lähti. Välillä oli melkeinpä sitä ongelmaa että Cici meinas lähtä putkeen ennen käskyä. Tuleekohan tuosta totaalinen putkihullu? ;P

Toisena uutena esteenä otettiin muuria. Kyl neiti älys muuri-käskyn, mutta aina ku hyppäs ni otti tukea muurista. Neiti tarvii vissiin jotain hyppytekniikka koulutusta jossain vaiheessa. Tai sitte tuo on vaan sitä, että menee siitä mistä aita on matalin. Eli koska siitä pystyy ottaa vauhtia niin miksi ei sitten ottaisi, huokaus.. No tehtiin sitte seuraavaksi suorassa hyppy-hyppy-muuri ja toisin päin. Onnistu hyvin koska mun käskyt oli ajoissa ja ainoastaan kerran meni muurin vierestä ja syynä ainoostaan se että käsky oli myöhässä. Hyvä että huomaa omat virheesä ni pystyy korjailla seuraavalla kierroksella 8)

Vielä yhtenä uutena esteenä otettiin pussi, joka aluksi taisi vähän jännittää. Vaikka siis toista päätä pidettiin ylhäällä, niin käänty just kriittisellä hetkellä ympäri ja juos mun perään. Parin kerran jälkee alko sujumaan ku sai iiisot kehut ku tuli läpi. Meni hienosti myöskin normaalisti olevan pussin, mutta toisaalta tais vähän asiaan vaikuttaa se että tuuli nosti toista päätä hieman ilmaan ;)

Loppuun kertailtiin vielä viime viikkoisia elikkä käytiin pituutta läpi. Ensin yksinään ja Cici teki samaa kuin viime viikolla eli otti vauhtia esteen päältä. Ensin epäilin että neiti haluaa vain mennä siitä mistä aita on matalin, mutta tehtiin sitte seuraavaksi samanlainen sarja kuin muurin kohdalla mutta muurin tilalle vain pituus. Ensin meni täydellisesti koko sarjan ja vieläpä niin että ei otettu vauhtia esteestä. Mutta kun olisi pitänyt mennä uudestaa, neiti pisti jarrut päälle eikä liikkunut minnekkään vaikka annoin hyppy käskyn. Silloin kouluttaja pisti pelin seis ja käski lopettaa, koska koiralla olisi luultavasti jotain jumissa. Käytiin nopeesti koiran selkä läpi, mutta se ei kyllä aristellut yhtään vaikka paineltiinkin. Kuitenkaa ei enään viitsitty pakottaa rottaa tekemään ja saatiin ohjeeksi hieroa kuntoon. Ollaan aiemminkin hierottu, mutta ei vissiin tarpeeksi hyvin sitten. Toivottavasti päästäisin mahd nopeasti hierojalle, ni sais tytön kuntoon :/ Tunnen kyl itteni niin huonoks omistajaks, mutta kun ei se oo sinäänsä oireillu sen ihmeemmin. Ravi pissii, mut ää.. Pitää opetella tuntemaa koiransa paremmin!

Mutta vielä loppuun tuosta tokohypystä. (tein tämän treenin siis ennen agia) Eli sain yhden kaverini tekemään koulussa mulle esteen ja pitihän se nyt tesmailla. Reenin sitä vieläki niin että heitän namin esteen toiselle puolelle ja sitte käskytän hyppäämään. Onnistu joka kerta hienosti ni kahdella viimisellä käskin vielä seisomaan namin haun jälkeen. Neiti jäi hienosti ja kiersin esteen ympäri palkkaamaan seisomasta. Ei edes yrittänyt istahtaa, jees! Tehtiinhän me lisäksi lyhyet seuraamispätkät sekä yhdet liikkeestä maahan/seisot ja kaikki meni tooosi hienosti. Olen ylpeä tämän päivän tokorotasta ;))