Syysloma alkoi ja nyt saa koiraki nukkua pidempään ;) Cici on nimittäin aina arkena kun on 5.50 herätys niin vihasen näkönen ja nyt kun on neiti saannu nukkua niin pitkään kuin minäki nukun niin on ihan onnessaan.. Viikon päästä on edessä sitte karu arki, mutta kaikki irti lomasta. Seuraavaan kun onkin niin pitkä aika!

Elikkä alottaskohan niistä keppitreeneistä.. Löysin kuin löysinkin lisää suksisauvoja ja tungin kaikki sitte maahan jotka löysin elikkä viiden kepin treeniä. Sanoiskohan että loistavaa! Cici hakee kepit jo niin upeesti niin kaukaa lähettäen kuin läheltä tyrkäten. Sekä oikealta että vasemmalta puolelta mikä ei olis tullu kuulookaan vähän aikaa sitten! Voisin sanoa että olen ylpeä näistä treeneistä, turvallisin mielin uskaltaa lähteä Tuijan treeneihin kun kotiläksyt on hoidettu mahdollisimman hyvin !

Tänään sitte lähdettiinki klo 12 Manskarille "petsie-miittiin", jossa nyt koiria olikin huimat neljä ja ohjaajia 3. Alkuun vedettiin tokotreenit lähinnä ihan oman mielensä mukaan otettiin liikkeitä. Oltiin Cicin kanssa ensimmäisinä paikalla joten neiti kerkes keräillä höyryjä hetkisen kun laitoin liiviä päälle ja kun en huomioinut sitä hetkeen. Vire nousikin ihan mukavasti ja otettiin alkuun seuraamisia ihan lyhyinä pätkinä. Homma pelitti ja pidennettiin matkoja sekä käännöksiä ja pysähdyksiä mukaan eikä mitään moitittavaa. Ihanaa kun on noi seuraamisetki taas parantunu ja into tekemiseen palautunu, oiskohan syynä lähes kuukauden tauko tokon parista?

Lisäksi luoksetulon otin ja muuten se oli hyvä paitsi Cici törmäsi minuun, mutta en sakottanut siitä koska vauhti oli hyvä. Pitää pohtia taas vaihteeksi että millä tuon törmäyksen voisi poistaa tai edes pienentää vai tekeekö asialle yhtikäs mitään. Saa nyt nähdä! Lisäksi niitä jääviä treenittiin ja parantunu niittenki erottaminen ihan huomattavasti taas, ohjaaja oppinnu jotain.. Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä paikalla makuu mukavassa häiriössä, maa ja ilma kylmä, satoi räntää jne.. Kuitenki sen minuutin likka pysy hienosti mikä otettiin Islan kanssa, joten mikäs siinä ;)

Huomenna sitte agitreenit ja sen jälkee saa likka taukoilla hetkisen, kun ollaa nyt niin paljo tehty.. Varsinki tokopuolta on turha jauhaa, koska muuten menee taas into. Mutta mutta, HYVÄÄ SYYSLOMAA KAIKILLE!