Jep, elikkä eilen oltiin mätsäreissä suht saman porukan kanssa kuin torstaina, Sari&Otto eivät olleet mukana tosin. Aika pienet mätsärit olivat kyllä, mutta palkinnot olivat kyllä tosi hyvät! Nimittäin päästiin niitä ihan vaan sivusta ihastelemaan, kun Jenni uusi torstaisen L&K-kilpailun voittonsa, Ellu&Laku olivat PUN4 ja Minna&Hani PUN2 onnea teille vielä kerran ;)

Parikehään mentäessä en oikein odottanut mitään, kun meninkin sinne vähän meiningillä "oho, meidän vuoro on jo!". Ei voi mitään jos on iso suu ja jää juoruilemaan ennen kehää 8) Nopeesti vaan koira haltuun ja seisomista kehiin. Tosi nätisti seiso verrattuna torstaihin, hyvä hyvä. Liikettä saatiinkin ottaa useeseen otteeseen. Tehtiin ensin ympyrä, yhdessä edestakaisin, yksin edestakaisin ja yhdessä vielä ympyrä. Liikkeet olivat ajoittain puhtaat ja olin kyllä ylpeä että edes aina välistä liikkui, koska kivet olivat kehässä todella isoja ja kävivät useiden koirien tassuille. Saatiin sitten tuomarin vaikean päätöksen jälkeen punainen, vaikka parimmekin oli todella hyvä! (sijottui sinisissä ykköseksi)

Punasten kehässä sitten meni niin, että seisominen oli tosi nättiä ja anto asetella niistä inhottavista kivistä huolimatta. Mutta liike kun pissi, niin ei voinut mitään. Meitä vielä juoksutettiin kerran edestakaisin yhden kleinin kanssa, mutta koska Cicin liike ei ollut oikein parhaillaan niin tiemme päättyi siihen. Eipä se haittaa, koska tuomari kehui niitä ajoittaisia ravipätkiä ja sanoi että hieman treeniä niin tämä koira onnistuu vielä hyvin. Tottahan tuo on, todisteena alku vuoden mätsärit. Nyt ku ei oikein olla mätsäreihin panostettu niin ravikin on unohtunut kivasti. No ei se mitään, tiemme vie kesäkuussa fysioterapeutille ja sen jälkeen treeniä ja yritetään taas onneamme mätseissä sitten loppukuusta. Tässä vielä pari kuvaa..

1243189109_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Punasten kehän seisotusta ;) (By: Minna. Y)

1243189590_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Punasten kehän liikettä ;) (By: Minna. Y)

Käytiin tässä tänään illemmalla tokoilemassa pitkästä aikaa. Ei oikein ole aika ja muut harrastukset antaneet myöten tokoilulle, mutta nyt otin niskasta kiinni ja mentiin palauttelemaan ihan perusjuttuja mieleen kuten perusasentoa. Palkkailin ainoastaan hypyttömiä sivulletuloja ja 8/10 oli hyvä suorituksia. Cici oli ihan intona, mutta silti ei alkanut hyppimään, jes! Jospa tääki alkais ennen kahta ikävuotta luonnistumaan...

Sitte otettii erilaisia seuraamispätkiä. Aluksi katse harhaili ihan muualla kuin pitäisi, mutta alkoi se sitte kummiski sujumaa. Eli ensin tehtiin pelkkiä suoria, lyhyitä ja vähän pidempiä. Koiruu oli koko ajan suorassa, hyvä niin, mutta paikka oli välistä vähän hakusessa. Neiti teki ihan ihmeellistä aaltoliikettä 5-20cm päästä minusta. Sitte vaan tarkasti palkkas ni alko paikkaki menemään oikein. Sitten seurautin, kun kävelin ympyrää ensin vasempaan ja sitten oikeaan. Näissä haki paikkaa todella hyvin, jos käännöksistäki alkais tulla helpompia 8))

Ja nyt piti koittaa lelupalkkausta seisomaan jätössä. Eli käskystä seiso ja heti ku pysähty ni palkka lentää taakse. Tosi hyvin rupes toimimaan, on se niin ihanaa ku Ciciki on keksinny tän lelujen ihanuuden ettei aina namien kanssa tarvi pelleillä. Ja lelu palkasta on agissaki hyötyä, saa lisää vauhtia ku sitähän ei ennestään meiltä löydy ;))

Lopuksi sitte paikalla makuita. Ja tavotteeksi oon pistänny et kesän jälkee Cicillä on varma 2min paikalla makuu niin me lähdetään näin kesän alkuun ihan pohjalta. Eli ensin tein sillein, että otin 2min makuun itse istuen Cicin edessä ja 15 s välein palkka. Näin pysy koko ajan into eikä katse alkanut harhailemaan muualle. Toisena otin makuun, että itse seisoin parin metrin päässä Cicistä ja aika jotain 30s. Tuon aiemman treenin tähden, Cicin katse oli kuin naulittu minuun, jes! Sitte vaan hurjat palkkaukset ja rento lenkki päälle. Ehkä nää tokottelut lähtee tästä sujumaa, ku lomaki alkaa kohta 8)