Elikkä eilen oltiin pitkästä aikaa kssk:n ohjatuissa ja eilen oli sitten vuorossa möllikerta eli tehdään liikkeitä kokonaisuudessaan ilman pätkimistä. Ensin perinteinen paikalla makuu ja koska yksi koirakko halusi tehdä möllin kokeen omaisesti aika oli se 2min. Itse jäin noin 2m päähän Cicistä ja palkkailin noin 15s välein. Ei kertaakaan ollut nousemassa ja innostuneena muutenki siinä makoili. Vapautuksen tein suoraan maasta, koska eipä tuo istuminen rotalle vaikeuksia tuota..

Sillä aikaa kun se yksi koirakko suoritteli kokeen omaisesti liikkeitä, muut saivat reenailla omiaan. Seuraavaksi nimittäin olisi vuorossa se, että tehdään yksi liike ja sitten on toisten vuoro. Tehtiin lyhyitä seuraamispätkiä ja nyt oli kaikki kunnossa, vaikka häiriötä vähän tuottikin harakka/varis (lintutietämys ei oo mun alaa ;D) ja muut koirat ihan lähellä. Sitten tehtiin seisomaan jättöjä, jotka onnistu vaihtelevasti. Sitte muutamia perusasentojaki ehittiin tehä, eikä niissäkään sen kummempaa. Suorien asentojen määrä kasvaa ja hyvä niin, vieläpä ilman hyppyjä, jei!

Seuraavaks päästiinki tekemään niitä liikkeitä kolmen koirakon ryhmissä. Mein ryhmä alotti liikkeestä seisomaan jätöllä mun ehdotuksesta ku sitä reenailtiin siinä odotellessa. Alkuasento oli ihan jees ja kontakti oli hyvää ilman että mitään tarvi sanoa, hyvä tämä. Lähti seuraamiseen liikkeelle kivasti ja seuras kivasti jotain pari metriä ja sitte tipahti haistelemaan jotain. Tiukka uus seuraamiskäsky ja sitte neiti heräs mukaan. Seisomaan jääminen ei onnistunnu ekalla käskyllä vaan jäi hiipimään perää. Toisella jäi hyvin ja vierelle palaaminen onnistui ilman ihmeempiä liian aikaseen istumisia yms ja vapautinki taas siitä seisomasta. Vaikka meni vähän päin pyllyä toi, ni sain kehuja siitä etten alkannu ton kontaktin pudottua mitää ihmeempiä muita sanomaa ku tuon seuraa. Jotain positiivista tuossaki :D

Ja toinen mikä ehittiin ottaa oli liikkeestä maahan meno. Ihan samalla tavalla meni ku toi seisomaan jätön alku, mut sitte neitipä yllättiki maahan jätön kohalla tipauttamalla nopeesti maahan. Tästä saatiin kehuja ja itekki ylpeä, edes joku varma osuus tässä liikkeessä ;) Vapauttelin tässäki maasta, istuminen on kuitenki niin helppo nakki. Muuta ei oikein ehitty ottaakkaa, koska loppuaika meniki liikkeiden osiin purkamisen miettimiseen ja pähkäilyyn. Vaikka aiemmin tonki asian tiedostannu, ni silti se nyt tuli jotenki paremmin mieleen. Pitääki miettiä noita pätkimisiä vielä paremmin 8)

Ja tänään vedettiin vielä omia reenejä pätkimällä justiisa ja muuten vaan. Ensin taas muisteltii kapulan nostelua naksun kanssa ja iha ok meni, ois kyl voinnu vähä innokkaampaan messissä, mut se oli kyl lähinnä taas ohjaajan vika ku ei innostannu tarpeeks. Sitte tehtiin meiän alkeiskaukoja eli lihasmuistii yritetää saada tuota liikettä vielä. Tassut rullaa kivasti eikä peppu liiku, mut vielä paaljon tätä reeniä ni sitte uskaltaa lähtä vaikeuttaan. Etten vaan pilaa mein upeita kaukoja ;)

Sitte lenkin yhteydessä tehtii seuraamispätkiä ja tehtiin ne tarjontaseuraamisena. Kivasti tarjos seuraamista oikeessa paikassa ja pidemmällä pätkälläkin, jesh! Plus tehtiin me muutamat seisomaan jätöt lelupalkalla ja muutaman toiston jälkeen pysähtyminen alko nopeentumaa huomattavasti. Ehkä nämä tästä vielä, ku tää munki tokoinnostus alkaa tästä palailemaan sopivasti kesää vasten 8)