Koulu syö mun elämää, ei oo ees jaksannu blogiin kirjotella ku tulee kirjotettua muutenki niin valtavasti. Lisäksi tässä nyt oli tuo koeviikko ja jakson vaihtuminen yms, niin ei ole aika riittänyt. Jospa nyt taas vaihteeksi ryhdistyisi ;)

27.9.: Käytiin match show:ssa Heinlahdella kisaten numerolla 6 eli oltiin aika alku päässä. Pari kehä ei sujunut kovinkaan kehuttavasti liikkeitten osalta vaikka muuten kaikki olikin kohdillaan, tuomarikin kommentoi että aivan ihana koira kuhan nyt vaan malttaisi ravata, mutta tuloksena kuitenkin sininen.. Siinä sitten pohdiskelin että kuinka saisin Cicin liikkumaan ja sitte välähti! Tämän ilmiömäisen älyn väläyksen johdosta liikkeet rupes onnistumaan ja tuomari sijoittikin meidät SIN1! BIS-kehä sujui vallan mallikkaasti, mutta hieman väsyneissä fiiliksissä.. Kuitenkin tuomarit tais kerranki ihastua likkaan ja miäki jaksoin esittää toisin kuin Inksassa, niin loppujen lopuksi päivän tulos oli SIN1&BIS2! Oli kyllä huippufiilikset ja kiitos vielä Ellulle seurasta, mikäs sen parempaa odotella kehiä ku juoruillen ;)

  
Vasen kuva: Elina Marttila, Oikea kuva: Katja Laakkonen

28.9.: Agitreenit ekaa kertaa hallilla koskaan.. Aiemminhan me ollaan siellä tietysti tokoiltu, mutta agia ei oltu menty. Sinäänsä jännää (:
Treenailtiin kaikkea pientä mitä siellä mini hallissa nyt vaan mahtuikaan tekemään, puomin alastuloa naksuttimen ja namilätkän kera, rengasta yksinään sekä sitte u-putki+pussi treeniä.. Lisäksi oli sitte illan päätreenin aihe elikkä kepit! Vasemmalta puolelta haki paljon paremmin ja haki kaukaakin, jonkun parin metrin päästä. Oikealta puolelta joutui enempi "tuuppaamaan" kepittelemään, mutta hyvin se silti sujui. Pitää kuitenki muistaa jatkossa pistää puhelin äänettömälle nimittäin puhelin rupes kesken treenin soimaan ja Cici meni vähän sekasin :D

3.10.: Käytiin Cicin kanssa Kotkassa kattelemassa vähän mimmonen tapahtuma on Speedrace. Mineissä juostiin numerolla 221 ja vähän ehti tulla paniikkia ku mietin että jos Cici karkaa sillä 100m:llä :p No turhaan pelkäsin.. Äiskä piti koiraa kiinni ja juoksin noin 70m päähän jolloin oli lupa laskea koira irti. Eipä tuo elukka nyt mikään maailman nopein ollu, mutta oon tyytyväinen että juos ilman mitää välipysähdyksiä kavereiden luo. Aika siis 12,5s ja matka 100m. Ensi vuonna uudestaan! ;)

5.10.:

Vasemman puoleinen rata sujui ekalla kerralla 0-tuloksena tosin 3. hypyllä ohjauksen takia likka haparoi, mutta ei ehtinny kuitenkaa kielloksi asti mennä. Tokalla kerralla oli samaa ongelmaa kuin ekalla kierroksella, mutta tällä kertaa sitte tuli kieltoa. Lisäki 6. hypyllä oli ongelmaa ja juosten ohi vaan ku ohjaus oli pielessä! Lisäksi putkelle lähettäminen epäonnistu, joten tais mennä hyllyksi tämä rata.. Kolmannella sitte aivan puhdas rata ilman mitään ongelmia, otin opiksi aiemmista virheistä ;)

Jälkimmäisessäkään harjoituksessa ei ollu mitään ihmeempiä, treeniätreeniä! Ens kerralla sit enempi tekstiä, nyt unta pollaa ja koulua kohti ;)