Moikka, taas pitkästä aikaa! Tänään kuten otsikosta voittekin päätellä, me vähän tokoiltiin. Tehotreeniä naksuttimella, jotta saataisiin näitä perusjuttuja varmemmiksi. Eli ensin sivullemenoa, pahin ongelmahan tässä on se paikka. Välillä ollaan peppu vasemmalle, sitten oikealle, sitten oltaisiinkin jo suorassa, mutta liian edessä jne.. No, sitähän me sitten treenattiin viiden sarjoissa nelisen kertaa. Kahdella viimeisellä sarjalla Cici äkkäsi jo missä kohtaa pepun pitää olla ja saikin kunnon kehut. Jes, tämähän alkaa toimia!

Sitten paikalla makuuta :) Ei kyllä mennyt aluksi yhtä hyvin kuin on mennyt viimeisimmissä ohjatuissa treeneissä! Nousi pari kertaa istumaan, tuli luokse ja näin. Otin sitten hieman vaikeusastetta pois ja menin vain kahden askeleen päähän ja naks. Seuraavaksi jo neljän askeleen päähän ja naks. Cicin muistiin taisi palautua paikalla makuun idea ja juttu alkoi luistaa :) Otin vielä pari sellaista, että kävelin Cicistä kauemmas ja kävin kyykyssä, heiluin, hyppelin ja tulin sitten palkkaamaan. Meni kyllä todella hyvin! Huomenna voisi koittaa puolen minuutin paikalla makuu treeniä 8)

1979589.jpg

Seuraavaksi otettiin luoksetulo/paikalla istumis treeniä. Tämä meni yllättävän hyvin! Treeneissä edellisellä viikolla, Cici ei millään olisi halunnut jäädä istumaan paikalleen, vaan olisi halunnut maata. Nyt juttu oli ihan toinen! Cici jäi hienosti istumaan, kun otettiin pelkkää istumista muutaman kerran. Kivastihan se meni jos aiempaan vertaa, joten sitten luoksetuloa :) Oli ihanaa katsoa, kun Cici juoksi innolla sivulle. Otettiin luoksetuloa ensin vain eteen ja siitä palkkaus. Se meni hyvin joten, otettiin koko liike koemeiningillä, mutta matka lyhyempänä. Jäi kivasti odottamaan eikä rynnännyt heti kun käännyin ympäri luokse (tätä on käynyt usein :D). Juoksi innolla eteen ja meni upeasti sivulle aiemman treenin seurauksena. Vitsit olin kyl ylpee ipanasta ;) En sen enempää viitsitnyt treenata, kun keskittyminen olisi alkanut olla jo heikkoa joten heiteltiin vähän palloa ja sitte sisälle lepäilemään. Nyt se nukkuu tossa vieressä, tais olla aika kova aivojumppa :D

Mutta muita kuulumisia :) Käytiin eilen Cicin kanssa trimmissä ja oli kyl koira ihan eri näkönen ku sinne mentäessä! Vaikka Cici on monta kertaa aiemminkin trimmattu, niin oli se tällä kertaa aivan erinäköinen :o Johtuu luultavasti siitä, että tällä kertaa lähti myös partakarvat, jotta ne kasvaisivat karkeina takaisin. Nyt ne on olleet semmoiset pehmoset ;)

Meillä menee muutenkin ihan kivasti, mulla alko futiksesta tauko, joten pitäisi riittää aikaa päivitellä sivujakin 8)