Tänään tehtiin lenkki tuonne Koivusaareen, Kymijoen rantaan. Samalla Cici sai ensimmäistä kertaa tehdä tuttavuutta veden kanssa, jollei nyt tassujen putsailuja tähän lasketa. Tais neiti tykätä, koska koko ajan oli hinku takaisin vaan litsuttelemaan siihen rantaveteen. Oli muuten tosi kiva kun Cici päätti justiinsa vedestä nousemisen jälkeen pyörähtää hiekassa. Noh, silloin pääs juu veteen takasin :)

1587833.jpg

Ensin vähän kahlailtiin...

1587858.jpg

..sitten vähä kieriskeltiin :D

Hieman ärsyttää kun kunnolla suostui menemään veteen vasta sen jälkeen, kun kamerasta oli jo loppunut akku. Mutta kesällä päästään mökille ja saadaan kunnon kuvia vesileikeistä :) Laitan tähän tämmössen pikku-poseerauksen. Cici näki kauempana toisen koiran ja se alko kiinnostamaan. Oli muuten valloittava nuori pinseri herra, kiltisti anto meidän Cicinki riehua :D Alko kyllä vähän nolottaa, kun toinen oli niin rauhallinen ja Cici vetää omaa showta..

1587882.jpg

Hihna vähän häiritsee, mutta jos sen olis laskennu alas, niin neiti olis ollu keskellä jorpakkoa ja uimataidoista en vielä tiedä :s

Otettiin vesileikkien jälkeen pieni tokopyräys. Harjoiteltiin perusasentoa, joka tuntuu olevan yhtä tuskaa. Siis tuntuu, että ihan minkä muun asian Cici oppii helposti, mutta ei yhtä perusasentoa. Kyllä Cici nätisti tulee vasemmalle sivulle, mutta siihen se jääkin. Ei pidä tosin vielä lannistua, vastahan me ollaan vähän aikaa sitä treenailtukkin.

Seuraavaksi otettiin seuraamista. Se menee jo tosi hyvin, nyt kun saa häivytettyä siitä sen pienen käsimerkin niin vola! Otettiin seuraamisen yhteydessä pysähdyksiä ja aina kävi istumaan. Näin ei ollut vielä keskiviikon treeneissä ;)

Viimeisenä muttei vähäisimpänä otettiin paikalla oloa ja siinä yhteydessä luokse tuloa. Tänään onnistu paremmin tuo istumaan jättö, joka yleensä vähän takkuaa. Maahan jääminen oli jotenkin tuskallista, olisikohan vieläkin mielessä se muurahaisen purema.. Koitin kerran sillai, että jätin Cicin istumaan ja kävelin noin 15 metrin päähän ja käskin tulla sitten luokse. Tuli salamana mun luokse, vaikka viereltä meni juuri joku vanhempi pariskunta. Kuulin niitten kommenttia Cicin toimimisesta: "Kylläpäs tuossa oli vauhdikas tapaus, ja juos ihan oikeesee suuntaaki!" :D Onneksi tuli mun luokse, ois muuten ollu varmaan Kymijoessa :s

Kotiin kun päästiin potkiskeltiin vähän palloa. En ymmärrä miten Cici just siitä tietystä pallosta on vaan tykästyny. Sille kun heittää semmosta about pingispallon kokosta Cicin omaa palloa, ei tapahdu mitään. Vähintään tulee mulkaus: "Siis luuletsä et mua kiinostaa?" Mutta kun heittää semmossen lasten kumipallon, niin heti sitä vauhtia löytyy vaikka millä mitalla! Toivotan teillekkin lämpimiä ilmoja :)