Otsikosta voikin päätellä tämän kirjotus kerran aiheen. Melkein vuosi ehdittiin käydä ja kyllä harmittaa, kun ne loppuu.. Onneksi kuitenkin on suhteellisen lähellä on kssk:n treenit, ettei tokoilut aivan tyystin lopu tähän. Kiitos vielä näin netinkin kautta, vaikka epäilen ettette tätä lue niin, Artolle ja Tarjalle! Treeneistä on ollut apua ja tulee tulevaisuudessakin olemaan :)

Mutta sitten niihin treeneihin.. Me mentiin pentutreeneihin, koska turha sitä nyt enää oli lähteä ryhmää vaihtamaan. Kssk:lle kun tokonkin puolesta siirrytään niin mennään suoraan jatkoryhmään, kun pennuissa käy niin paljon porukkaa. Pääsee mun improvisaatio taidot esiin, ku sovelletaan niitä treenejä! Ensin otettiin perus luoksepäästävyys ja Cici kerran vilkaisi Artoon päin, mutta sen jälkeen tiiviisti tuijotteli muhun päin. Edistystä siihen nähden, että aiemmin meinas lähtä hyppimään vasten ku ois halunnu pusia ;)

Alkuun otettiin kohtaamisia eli rivissä mentiin toista riviä kohti ja mentiin koirakkojen välistä. Ensimmäisellä kierroksella pysähtymättä ja hyvin meni. Kontakti ok, kohta ok ja kaikki ok.. Pari kertaa tehtiin näin ja sitten otettiin lyhyt istuminen ohituksen jälkeen ja sitten taas liikkeelle. Ite tein periaatteessa seuraamisen loppu perusasennon, ootin viis sekuntia ja sitte jatkoin matkaa. Tosi hienosti pysähty saman tien, vaikka kotona treenatessa tässä on ollu vähän ongelmia :/ Kolmannella kierroksella pysähdyttiin samaan riviin istumaan ja muuten samalla lailla kuin edelliselläkin. Hienosti meni, ei voi muuta kuin kehua!

Sitten otettiin vielä istumaan jättöä ja perusasentoreeniä ja siinä oli viimonen kerta. Tai niinhän luultiin! Treenien loputtua käytiin Niinan kanssa kiittelemässä Artoa ja Tarjaa niin Tarja ehdotti että mehän voitaisiin jäädä jatkoihin. Sitten vaan namitarkastus ja sitten lisää tokoa ;)

Ensin muut teki samantyyppistä kohtaamisharjotusta, mitä me tehtiin aiemmin, joten päädyttiin jäämään siitä pois. Otin sillä välin muutamia istumaan jättöjä ja liikkeestä maahan menoja. Istumaan jätöt meni ok, kuten yleensä, mutta maahan meno.. *huokaus* Ihan ku kakara ois unohtanu koko liikkeen :o Tota pitää treeniä paaljon, nyt ku seisomaan jääminen alkaa olla kuosissa. Mut lyödäänkö vetoa, että kun maahan meno alkaa taas onnistua niin seisominen pissii ;)

Seuraavaksi otettiin luoksetuloa, sillä tapaan että keskellä oli pitkä jono ja kummallakin puolella oli kaksi koirakkoa joista reunimmainen teki luoksetulon. Oltiin Cicin kanssa viimosten joukossa ja kakaralla oli vähän energiaa.. No Cici pysy hienosti istumassa siihen asti, kunnes toista koiraa käskettiin niin Cici ampaisi perään. Onneksi kuunteli, ku käskin tulla luokse.. Olis ollu mukava ku oltais pilattu muidenkin treenit 8) Mutta meidän luoksetulo meni ihan ok, hieman hidas mut tuli sivulle nätisti. Hitauski johtu luultavasti siitä, että keskellä oli pitkä "häiriöjono"..

Vuorossa tämän jälkeen seuraamisjonoa. Mentiin ovaalin muotosta rinksaa ja vastaan tuli noin 2 m päässä koko ajan porukkaa. Aattelin ensin, että voi ei tästä ei tuu nyt yhtään mitään ku ei seuraaminen oo oikein onnistunnu. Mutta kuinkas kävikään, ku Cici yllätti positiivisesti! Cici otti koko treenin ajan hienosti kontaktia ja teki siinä samassa tehdyt lyhyet istumaan, maahan ja seisomaan jätöt hienosti! Ei täydellisesti, mut tosi hienosti ku miettii ton motivaatiota aiemmin.. Ehkä me ei nolata lauantaina itteämme totaalisesti 8)

Viimosena paikalla makuu, josta ei puhuta :D Ei todellakaan menny hyvin, mut kotona on menny ihan ok.. Häiriötreeniä vaan lisää ni kivasti alkaa rullaileen myöhemmin. Mutta asiasta nakkimakkaraan.. Nyt ilmottauduin sinne mölleihin, joten kyydin etsintä on eräänlainen ongelma enää 8) Mutta kyllä se ihan hyvin menee, ehkä.. Nyt tulee lähtö näyttelytreeneihin, päästään tottelevaisuudesta hetkeksi tauolle ja esiintymisen vuoro ;))