Tänään käytiin sitten pitkästä aikaa pyörähtelemässä kehässä ja oli kyllä kivaa päästä välillä Cicin kanssa kehiin. Alustana oli kylläkin nurmi, jota alkuun vähän pelkäsin että mitenköhän tämä nyt oikein sujuu. Treenailin siinä naksuttimen kanssa vähäsen ravia ja kyllä se sujui ihan nätisti verrattuna joihinkin aiempiin nurmitreenailuihin. Muutama seisotus ja koira boxiin rauhoittumaan ennen kehää, kyllä se sitten siitä sujuisi..

Pariksi me saatiinkin sitten kääpiöpinseri, joka meni kyllä todella hyvin ja saikin näin punaisen. Eipä minua haitannu nimittäin Cici jopa ravas kehässä ja vielä suurimman osan ajasta, JES! Muutaman laukka-askeleet otti kolmion kulmissa, mutta muuten tosi hienosti. Pöydälläki meni tosi hienosti eikä seisomisessa mitään ongelmaa.. Tauko ei oo siis tehnyt ainakaan hallaa meidän wannabe näyttelyuralle ;)


c.Tiia Suleva

Sinisten kehään lähdettiinkin sitten sillä mielin, että mahdollisimman hyvää liikettä eikä muulla niinkään väliä. Alkuun seisotin vähän aikaa ja anto tosi hyvin asetella jolloin näytti omasta mielestä ihan kivalle siinä. Koko ryhmän liikkuessa Cici meni kyllä niin upeesti, katse suoraan eteen ja tosi nättiä ravia! Teki mieli hyppiä onnesta, miten se nyt yhtäkkiä alko noin upeesti liikkua ja vielä nurmella! Me päästiinkin sitten ensimmäisinä neljän parhaan joukkoon, jonka jälkee leijuin vissiin turhan pilvissä ja unohdin tsempata koiraa liikkumaan super nätisti jolloin meno vähän lösähti. Kuitenkin upee tulos tauon jälkeen SIN3, joten hymyssä suin saa olla :)

Sitten vähän yleistä pulinaa.. Nyt taitaa lähtä meidän tokoilut tauolle ihan tosissaan, koska neidin innostus koko touhua kohtaa on kadonnut kuin tuhka tuuleen. Turha sitä on väkisin lähteä puurtamaa, koska neiti on just sen näkönen et kiviäkin kiinnostaa. Ja toinen syy on sitte se että mun uus harrastus (ilman koiraa, VOU ihme) taitaa osua samalle päivälle kuin tokot. Kotona tehdään ehkä jotain pientä jossain vaiheessa sitte, mutta pakko heittää koko homma tauolle. Jos ens vuonna rupee tosissaa vaikka treenaamaan kokeet mielessä?

Mutta ei me tietenkään kaikkea harrastamista lopeteta nimittäin agilityn osalta meillä alkaakin kunnon treenailut. Elikkä Cicin kanssa me nyt sitten päästiin Tuija Kokkosen treenirinkiin, jossa yhtenä vaatimuksena on kisaamisen aloittaminen 2010. Joten siihen pyritään ja ihan mielellään kyllä lähdenkin jo silloin kisaamaan. Hinku olis nimittäin nyt jo kova, mutta ei me olla vielä tarpeeksi valmiita koska ei olla menty vielä pitkää rataa, kontaktit on vielä hakusessa ja kepit pitäis saada kuntoon. Ens viikon pe on sitten ensimmäinen teoriatunti tuota rinkiä ja odottelenkin sitä innolla!