Tajusin just että en koskaan oo merkkaillu meiän pilalle menneitä treenejä ;p Niitä kun on tullu ihan kivasti tässä näin. Elikkä esmeks sunnuntaina sählättiin ihan täydellisesti hallissa, kuten tiistainakin. Tiistain päästii ekaa kertaa ulos treenaamaa ja meno oli sen mukasta. Cici pelkäs kaivonkanttakin, se pitää saada kytkettyy pois :s

Mutta siis yleensä ottaen seuraaminen taas on kadonnu jonnekki unholaan, luoksetulon/perusasennon pomppu senku vaan kasvaa, jäävät jumittaa yms mukavaa. Joten nyt ollaan kotona tehty pieniä treenejä perusasennon hyväksi. Ja ainiin paikalla makuukaan ei onnistu sitten millään, joten ollaan aikaa sisällä treenatessa alettu pidentämään.

Siirryn suoraan näihin korjaustreeneihin. Elikkä saatiin treeneissä neuvoja perusasentoon tai lähinnä sen parantamiseen. Aina kun Cici on pomppaamassa jalkaa vasten voisi väistää. Tällä tyylillä ollaan treenailtu ja kivasti alkaa näkyä ja tuloksia! Tulee hienosti sivulle lyhyeltä matkalta, mutta aika innottomasti. Tosin ollaan treenitty sitä niin vähän vasta, että voi olla vain epävarmuutta tekemisestä. Ajan kanssa taas rohkaistuu! Ja makuun aikaa ollaan sisällä pidennetty takaisin sinne 1min15s, joka on ollut joskus jopa pidempi. Oon vaan ite sössinny sen jotenki, ni nyt treenataan varmuus takasin :)

Sitte ollaan alettu naksun kanssa treenaamaan noutoa. Ostin Lahti KV:sta kapulan, jolla alotettiin suoraan treenaamaan. Aluksi ihan vaan naksaus siitä että kävi haistelemassa kapulaa. Seuraavana kun aukaisi suunsa kapulan päällä. Sitten kun nosti sitä jostakin kohtaa. Ja nyt naksaus tulee vain siitä että nostaa kapulaa siitä keskikohdasta. Sitten kun saadaa tuo nostokohta ja nostaminen maasta varmaksi, pitää vain pidentää pitoaikaa. Kiirettä ei tosin minnekkään ole, joten edetään rauhallisesti ettei ryssitä tätäkin :p

Ollaanhan me myös niitä meidän kaukon alkeita reenailtu. Elikkä istun Cicin edessä ja siitä tehdään. Ollaan tehty paljon lihasmuistiin vain tassujen liikettä, mutta ollaan muutamia tehty jo pelkällä käsimerkillä. Hienostihan se nousee ja menee maahan, mutta ei edetä liian vauhdilla jo noudon kohdalla mainitusta syystä ;)

Meillä taitaa mennä kesä muutenkin pelkkiin korjailuihin ja namipalkan vähentämiseen. Mulla on ihan ihmeellinen tapa tunkea sitä namia koko ajan ihan pikkujutuistakin, huokaus :/ Mutta tavotteena siintääkin edessä päin seuran kokeet syyskuussa, johon mietin vielä pitkään ennen kuin lähden edes suunnittelemaan ilmottautumista, sen verran on kaikki liikkeet vielä levällään. Saa nähdä, nyt on vaan hirmu masentunnu olo ku kaikki jumittaa paikoillaan..

Ainii noista liikkeistä vielä, sunnuntaina edes yks juttu onnistu nimittäin hyppy! Heitin ensin namin esteen yli ja pidin koko ajan pannasta kiinni ennen kuin sanoin käskyn. Kun Cici oli noukkinut namin maasta, käskin koiruun seisomaan ja kiersin viereen. Ja se jopa pysy siinä, jippiaijei! Tehtiin vaan muutama toisto, kun oli vielä onnistuneita suorituksia.. Ehkä sekin etenee vihdoin ;)