No elikkä käytiin tokoilemassa kssk-hallilla tänää foorumilla kasatun ryhmän kanssa. Ideana että kaikki kouluttavat toisiaan eli neuvoja saa tai pitää antaa, jos näkee jotain korjattavaa. Tai tänään lähinnä mä vaan reenasin mukana ja muut neuvo, en oikein tiedä noista avoimen ja voittajan liikkeistä näet mitään ;)

Mutta meitä oli tänään 6 koirakkoa paikalla, Cicin kanssa oltiin joukon nuorimmaisia ja taidottomimpia. Muut olivat näet joko kisanneet ja koulutustunnuksia saaneita tai sitten muuten vain liikkeet paremmassa mallissa kuin meillä. Ehkä mekin joskus siirrytään avoimen liikkeiden pariin. Tosin siellä kummittelee nouto, jota joko omistaja ei osaa opettaa tai sitte koira vain on tyhmä. Epäilen ensimmäistä!

Ensimmäisenä otettiin paikalla makuu 2 min. Mä pätkin sen puolen minuutin pätkiin, koska ei sillon keskiviikkona menny kovin hyvin ja muutenkaa ei Cicillä riittäs pinna vielä tuollassilla väleillä reenaamaan. Puoltoist minuuttia meni hyvin, kunnes Cici lähti jonkun äänen perässä liikkeelle. Pysähty kyl äkkiä ku hihkasin, mut oli ainenki kunnon treeniä muille ;D Sai makuusta nousevan koiran treeniä, joka ei kuitenkaa hyökänny kimppuun. Positiivista muille ja meille, no... Saatiinpahan tietää, mitä pitää reenata ja paljon :)

Sitte otettiin hyppyä, jota ollaan tehty vaan kotiesteellä. Cicihän ei osaa omatekosellakaan esteellä hyppyä kunnolla, joten pyydeltiin siinä sitten apua. Päädyttiin sitte siinä tekemään niin vaan, että pistettiin nami maahan toiselle puolelle ja koiraa en pitänny missään asennossa vaan innostin hyppäämään. Innokkaasti hyppäs namin perässä ja hirmuset kehut. Muutamia toistoja ja toisten vuoro. Mut Cici kääntyy ite namin syönnin jälkeen seisomaan esteelle päin, vaikka ei olla sitä mitenkää erityisesti opeteltu. Ehkä se hyppykin siitä lähtee luonnistumaan vielä ennen möllejä.. Ja jos ei niin muilla kisailijoilla tulee olemaan hauskaa 8)

Seuraavaks saatiin infoa takapalkkauksesta. Khöm, itse en ollu koskaan sanaa edes koskaan kuullukkaan, joten oli tosi hyvä että käytiin läpi! Luultavasti tulee olemaan paljo apuu vaikka minkä treenauksissa, esim. näiden meidän ongelmajäävien kanssa 8) Mutta siis, Cicihän ymmärs heti systeemin tosin pikkusen mielest olis ollu kivempi vaan rynnätä suoraan palkalle tekemättä mitään :D Pitää vaan kotona treenata tuon käyttöä sitte paremmin..

Siinä välissä kävin ottamassa lyhyet seuraamispätkät, koska Cicillä olis ollu energiaa vaikka muille jakaa eikä muiden suoritusten odottelu ollu sen mielestä yhtään mukavaa.. Koska Cici oli ilosella tuulella niin seuraaminenki oli just sellasta. Ilosta, paikka oikea ja ennen kaikkea kontakti kunnossa! Ja kaikki käännöksetki meni hienosti eikä ollu mitään ongelmia, tiiviitä joita ei oo ollu oikein aiemmin ja näin päin pois. Jos nyt vaikka alkas toi seuraaminen muutenki luonnistumaan, pitäs saada joku kuvaamaa meitin menoa ni osas kattoo itekki paremmin sitä ulkopuolisen silmin..

Viimosena otin yhen luoksetulon. Ei hemskutti, että Cici oli upea! Vauhti oli hyvä ja tuli tosi hienosti suoraan sivulle! Sai kyllä hirmuset kehut siitä.. Mutta se hemskutin pomppu meitä kiusaa siinä sivulle tulossa. Vaikka Cici ei tee mitään kummempaa kuin pomppaa, niin mua se häiritsee. Kisoissa voitaisiin ottaa vaan innokkuutena tai sitten vähentävänä. Mut sitte ku sitä yrittää hillitä ni koira alkaa tulemaan madellen luokse. Ehdotuksia asian korjaukseen? :)

Mutta siirtykäämme taas tokoilusta näytelmiin.. Huomenna on mätsärit eikä mua jännitä :o Nyt on ihme käynyt :D Toivon mukaan ei jännitä kehässäkään nimittäin torstaina tein kympin arvosen huomion. Eli reeneissä torstaina pöydälle mennessä mä olin ite ihan rento, enkä ajatellu asiaa mitenkää kummemmin, kun normaalisti ajatuksissa olis pyörinny että miten Cici nyt on, tippuukohan se kohta tosta, antaako se koskea yms. Nyt pistin Cicin vaan pöydälle ja that's it! Pidin pannasta vähän kiinni ja Cici oli nätisti kopeloitavana. Ja mä oon aina luullu että se pelkää pöytää, mutta syynä onki ollu hermostunnu omistaja 8)

Muutenki nuo treenit meni tosi upeesti, Cici oli koko treenien ajan innostunnu ja näin. Saa nähdä mitä huomisesta tulee.. En pistä mitään tavotteita, koska on ihan tuomarista kiinni mitä saadaan. Toivon vaan, että Cici käyttäytyy yhtä upeesti ku torstaina ni ollaan tyytyväisiä!