Tänään oli taas tokossa ohjatut ja aaws tota koiraa siellä. Yleisesti ottaen varmaan parhaiten menneet reenit sinäänsä, jes! Tosin en olis kyl aluksi uskonut että nämä reenit olis voineet mennä hyvin. Nimittäin oltiin turisteloimassa meidän muun perheen mukana taas Tykkimäessä. Oli koko ajan neliveto päällä ja kaikki muu kiinnosti enemmän kuin mun käskyjen kuuntelu. No hyvä nyt kummiski et korvat palautu takasin paikalleen..

Oli muuten taas möllikerta eli kokonaisia liikkeitä tiedossa. Ensin kuitenkin perus settiä eli luoksepäästävyys. Meni tosi hienosti eikä neiti liikkunnut minnekään vaikka häntä heiluikin siihen malliin että ihme oli kun pylly ei liikkunut ;D Paikalla makuukin oli taas tuttuun tapaan ja aika tais olla se pari minuuttia. Aika meni tosi nopeaan ja huomasin että palkkasin vain kaksi kertaa makuun aikana. Neitille on tullu siis varmuutta makuuseen, jesh!!

Sitten otettiin luoksetulo. Muiden tehdessä ennen meitä otin istumaan jättöjä muutamia ihan vaan muistutellakseni että siellä mitää odottaa. Kun ei oo luoksetuloa tullut tehtyä pitkiin aikoihin kisan omaisesti.. Otettiin myös lyhyitä luoksareita sillein et mä heiluin ensin miten sattuun ja sitten pyysin tulemaan, jotta tämäkin muistuisin mieleen. Sitten päästiinkin tekemään jo liikettä. Cici jäi hyvin odottamaan ja pää taisi pyöriä perinteiseen malliin, mutta hyvin se siellä pysy. Kutsuessa se lähti tosi kovaa liikkeelle ja kyllä se hidastikin vähän, mutta pieni törmäys siinä tuli. Tuli kuitenkin loistavan suoraan sivulle eikä tuo törmäyskään niin suuri ollut kuin mitä se oli joskus. Hienoa rottatyttö ;)

Liikkeestä maahan meno oli seuraavana vuorossa. Nopeasti muistuttelin taas maahan menon ettei neiti jää seisomaan kun sitä ollaan kotona reenitty enempi näistä jäävistä. Alun perusasento oli hyvä ja kontakti oli suorastaan loistavaa, nimittäin seuraamiskäskyn saadessaan neiti oli heti valmiina ja lähti tosi hyvin. Ei jätättänyt, mutta vähän kaukanahan se aluksi seurasi ja tipahti hienosti makaamaan käskyn saadessaan. Sitten koira istumaan ja toinen maahan meno perään. Tämäki meni hienosti ja vapautin taakse palkkauksella. Vapautuksen jälkeen älysin että ei hemmetti tossa vieressä on varis! Sitte Ciciki huomas sen ja päästään tuohon otsikkoon.. Nimittäin neitihän läksi sitte sen linnun perään ja omistaja sai hakea naama punasena koiransa kentän vieressä olevasta pusikosta. Luojan kiitos siellä oli oja jonka yli Cici ei päässy, nimittäin seuraavana siellä kaukana olisi ollut ajotie :s

No tämän pienen välikohtauksen jälkeen päästiin jatkamaan. Otettiin seuraavana toinen jäävä eli seisomaan jättö. Tehtiin samalla tyylillä kuin maahan meno eli kaksi sillein jännästi peräkkäin. Ensimmäisellä kerralla Cici jäi hienosti vaikka mä vähän epäilinkin. Palkkaus ja uutta perään. Toisella kerralla epäilin taas eli jäin vilkuilemaan taakse päin ja sitte Cici katto että ai eiks mun pitännykkään jäädä seisomaa. Lähti hipsimään perään ja sitten vaan onnistunnu suoritus ja hurjat palkat! Pitäis luottaa tohon rottaan enemmän, mutta lintuepisodin jälkeen oli pakko olla vähän varuillaan :D

Sitten otettiin kaukokäskyjä ja me tehtiin niitä meidän helpotetulla tyylillä. Eli tehtiin ne rivissä ja ensin koirat perusasentoon. Siitä maahan ja käskytys. Kävin Cicin eteen kyykkyyn ja namilla ohjaten tein istu-maahan-istu-maahan sarjan. Hyvin on tainnu alkaa jäädä sinne lihasmuistiin tuokin liike. Nimittäin tassut teki hienosti töitä asennon vaihtuessa. Kiitos Tarjalle tästä vinkistä että näin kannattaa reenata ;)

Viimosena otettiin seuraamiset. Taaskin muiden tehdessä pidempiä pätkiä me muistuteltiin käännöksiä ja pysähdyksiä nopiaan mieleen. Me tehtiin seuraamiset vähän lyhyemmässä pätkässä. Ensin liikkeelle, pysähdys, käännös oikeaan, juoksu, käyntiin ja pysähdys. Ja Superpalkat isolla ässällä, meni nimittäin tosi hienosti! Kontakti oli koko ajan ihan loistavaa ja tällä kertaa paikkakin oli ihan ok eikä ollu ees väljää. Ja eniten ihmettelin sitä kuinka hyvin tuo juoksuun siirtyminen meni ku ei sitä olla reenitty juuri ollenkaan. Ai vitsit mä oon ylpeä kokonaisuutena mein reeneihin, on tuo tyttö välillä kyllä niin upea 8)

Nyt tuliki sitte semmonen juttu eteen että pitäis viikon sisällä päättää että menenkö ens viikolla seuran järjestämiin mölleihin vai meenkö vaan töihin/kattelemaan. Tosin eniten mä pelkään paikalla makuuta, että jos se pissii ni sitte häiritää muita. Mut toisaalta ku kyselin, ni voidaan tehä sillein että jättäisin Cicille hihnan varmuuden vuoksi. Sitten mua mietityttää et miten Cicillä menee seuraamiset. Se ku on ihan tuurista kiinni nähtävästi miten ne menee. Muutenhan kaikki olis suunnilleen kunnossa, reeniä vaan tää viikko! Pitää miettiä vielä ja tarkkaan 8)