Huomennahan kssk järjestäisi möllit meidän ohjattujen reenien tilalla ja vieläkin on epäselvää että menenkö vain töihin vai kisaamaan. Meni kyllä tänään tosi hyvin reenit ei kyl oo pahaa sanottavaa näin yleensä ottaen.. Tosin vkl aikana tuli muutamaan otteeseen semmonen olo ettei me todellakaan voida kisata, nimittäin korvat oli jossain muualla ja motivaatioki oli kaivettu johonki syvimpää kuoppaan. Tänäänki kaikki kummiski loksahteli kohilleen ja olen ylpeä! Ehkei me uskalleta mennä pilaamaan huomenna tätä hurmosta? ;)

Aluksi otettiin vapaahyppy variaatioita. Ensin otettiin ihan läheltä hyppy ja palkka heti ku oli hypänny yli ilman seisomisia. Samalla tyylillä pidennettiin matkaa koko ajan ja loppujen lopuksi oltiin hypystä noin 5 metrin päästä ja hyvin hyppäs vieläkin yli. Sitten superpalkkailut ja otettiin sitten ihan sääntöjen mukaan muutaman kerran ja onnistu tosi hyvin, kun vauhtia oli tarpeeksi eikä neiti yrittänyt kääntyä seisomaan tyyliin heti ponnistaessa. Nimittäin tuomarille meidän aiempi hyppy oli voinnu näyttää vähän siltä että ottas esteestä tukea. Nyt saatiin kuitenkin reenittyä se kuntoon, hyvä näin!

Mietin siinä sitte noiden hyppimisien jälkeen, että miten tekisin kaikki liikkeet sotkematta tuon koiran ajatuksia. Sekä samalla vähän viilaillen yksityiskohtia kuntoon. Päätin aloittaa seuraamisilla, jotka tehtiin koko ajan ilman hihnaa. Päätin tehdä ensin pienen kaavion eli suoraan, käännös vasempaan, täyskäännös, käännös oikealle, pysähdys, liikkeelle pysähdys. Suoralla pätkällä kaikki meni ihan nappiin ja merkkailin jes sanalla siitä hyviä kohtia. Vasemmalle käännös meni myöskin hyvin, mutta vähän käännöksen jälkeen kontakti tipahti ja jouduin antamaan ylimääräisen käskyn. Täyskäännöksessä neiti oli ihan ulalla, mutta jatkettiin matkaa silti ja oikealle kääntyessä paikka oli mitä loistavin jes! Pysähdykset meni nappiin ja yleensä ottaen oon tuohon tyytyväinen. Otettiin sitten parit yksittäiset täyskäännökset jotka meni sitten hyvin, en sitte tiiä mistä tuo kaaviossa sattunnu juttu johtui ;s Sitte tehtiin muutamia käynnistä juoksuun ja juoksusta käyntiin siirtymisiä ja meni tosi kivasti.. Huomaa tosin et ollaan vasta äskettäin alotettu reenaamaan, mutta sinäänsä ihan kivasti menee jo :p

Sitte tehtiin historiallinen paikalla makuu, voi vitsit että oon ylpee likasta! Matka oli about 2 metriä, mutta aika oli sitte reilusti päälle kaks minuuttia.. Ja neiti pysy tosi upeesti eikä meinannu liikahtaa minnekkään vaikka edessä naapurit sahaili ja hakkaili puita, niin Cici vaan makaa. Häiriö oli suuri, mutta ei se välittänny. Ihan loistavaa ja palkkailin sitte taakse neidin. Ylpeä omistaja olen, en ois uskonnu jos mulle oltais kuukaus sitte sanottu et menee yli kahen minuutin.. Ehkä tää meiän reenaamisella on ollu osuutensa asiaan 8) Otettiin me kyllä toinenkin makuu, nimittäin olin fiksuna ihmisenä jättänyt vahingossa ulko-oven auki ja kävin sulkemassa sen sillä välin kun Cici jäi makaamaan. Neiti makaili rauhallisena ja pisimmillään matkaa oli ehkä 10m? suurin piirtein.

Sitten otettiinkin loput liikkeet ja ensimmäisenä liikkeestä maahan. Alun seuraaminen oli hyvää, muttei täydellistä. Tipahti sitten kuitenki hienosti maahan eikä ropleemia sen osalta. Seuraavana luoksetulo tai ensin muutamia ihan läheltä liikkeestä otettuja sivulle pyyntöjä ja sitten parit istumaan jätöt. Kokonainen liike onnistui kuitenkin todella hyvin, joten ei siitäkään sen enempää :p Seuraavana tietysti liikkeestä seisominen ja tämä meni ihan nappiin, äänen sävy oli käskyssä just oikea ja koiruu jäi seisomaan hienosti. Kuhan vaan muistais sen äänen sävyn jatkossaki... Ja otettiin vielä kerta kiellon päälle vapaahyppyäki eikä siinä mitään ongelmaa, tietenkään ;)

Mutta ollaan me reenitty tokoa vkl aikana mutta ne on ollu semmossia satunnaisia seuruuttamispätkiä, paikalla makuita ynnä muita. Uutena juttuna ollaan aloitettu keppien opettaminen. Tai eihän se sinäänsä ole uusi juttu vaan tämä tekniikka jolla aloin opettamaan. Elikkä alkuun vaan kaksi keppiä peräkkäin kisamitan päähän toisistaan. Sitten vaan naksuttimella vahvistetaan kun itse hokaa mennä siitä välistä. Tähän on loistavasti sopinut palkkauksena piikkipallo, jota ei voi alkeiskurssilla oikein käyttää kun likka tykkää leijua hienolla pallollaan muille ja aiheuttaisi rähinää vain. Mutta kotioloissa ihan loistava palkka! Aika hyvin neiti älys jutun jujun vkl aikana ja saatiin jo käsky lisättyä mukaan, mutta vielä kahdella kepillä mennään. Saa nähdä milloin lisätään kaksi keppiä lisää reenailuihin. Matka on pitkä kyllä vielä 12 keppiin, mutta jos oppis tällä tekniikalla suoraan käsimerkittä tekemiseen ja varmaan suoritukseen 8)

Ja juu, myö käytiin ajamassa yksi verijälkikin ihan älyttömän huonolla menestyksellä lauantaina. Aamulla ilma oli vielä ihan kiva kun jälkiä mentiin tekemään, vähän kostea muttei satanut. Päivän mittaan alkoi aivan älyttömän kuuma auringon paiste ja se heijastui suoraan koiran tekemiseen jäljellä. Ei oikein haistelu kiinnostanut, mutta löydettiin tiemme kaadolle asti jollakin tapaa. Ja niin, jälki oli muhimassa about 6h :p Mutta parempi jälki ensi kerralla ja jos ois vähän viileempi ilma.. Mutta tämmöstä tällä kertaa ja kattoo mitä huomenna sitten tapahtuu ;))