On tainnut kulua jokunen tovi viime kirjoituksesta? 8) Totta puhuakseni innostus elokuun aikana sivujen päivitykseen ja samalla siis blogin on ollut hyvin pieni. Lähes olematon. On alkanut koulut ne stressaa ja vielä ysiluokka ja paineet tulevasta, loppukuusta Ciciltä alkoi juoksut, joten nyt ei voi treeneihin tai mennä esim. mätsäreihin. Ja jalkapallo on vienyt paljon aikaa Cicin lisäksi, joten koneella olen istunut kaiken tarpeellisen+vähän turhaakin, mutta kotisivut on jäännyt ilman huomiota. Nyt kuitenkin otan itseäni niskasta kiinni ja yritän jotain alkaa säveltää ;)

Ensinnäkin meillähän oli silloin 16.8. Kouvolassa näyttelyt ja tuloksen pistin jo sivuille. Hyvähän sieltä tipahti, mutta ei se mitään! Nyt on jo mahdollisuudet esim. agility- jälki- ja tokovalioksi. Ja se riittää meille! Ja oli kiva kuulla, että Cici on ihan rotunsa kuosissa ja arvostelu antoi ymmärtää, että jos Cicin takaliikkeet olisivat olleet kunnossa olisi parempaakin ollut tiedossa. Tuomari nimittäin sanoi, että epäpuhtaat liikkeet voi johtua selän tai reisien jumista. Varataan luultavasti syyskuulle aika fysioterapeutille ja katsotaan mikä lihas jumittaa. Näyttelyihin mennään seuraavan kerran pitkän pitkän pitkän ajan päästä, mutta kyllähän mä lähen messariin pyörimään, vaikka koiraa mukana ei olekkaan ;)

Tokossa alkaa edistystä näkymään, perusasento alkaa olla jo perusjuttuja, seuraamismatka vain venyy ja venyy ja paikalla makuukin alkaa luistaa. Seisomista ollaan harjoiteltu kovasti ja tällä hetkellä on tilanne se, että käsky on jo ymmärretty ja mitä pitäisi tehdä, mutta takapuoli tuntuu painavan liikaa, joten palkkaan Cicin vielä heti, kun jämähtää paikalleen. Ehkä siitäkin tulee joskus ihan kokonainen liikekkin 8) No perusasento on semmoinen, että Cici näyttää just semmosselta, et "Kato tän mä osaan, anna nyt se nami!" Ja seuraamisesta olen ylpeä, oltiin nimittäin raveissa totuttamassa koiria hälinään (Niinan ja Lyylin) kanssa ja vaikka häiriötekijöitä oli niin neiti vaan seuras vierellä! Teki melkein mieli kiljua ilosta ;)

Ja sitten alkoivatkin nämä juoksut pahaiset ja kaikki ohjatut treenit tyssäs... Ette uskokkaan kuinka se voi rasittaa, kun itsellä on hirmuinen treenifiilis? No, olen tässä parin viikon aikana järjestänyt jo monenlaista puuhaa juoksujen loputtua. Maanantaisin Elimäellä järjestetään agilitytreenejä, joihin pääsee mukaan pientä korvausta vastaan. Sinne me siis suunnataan! Sitten jälkeäkin on pakko vielä päästä ajamaan, ennen kuin lumet tulee ja maa jäätyy. Ostin silloin Kouvolasta jälkipannan ja löysin lukon naruun, joten kamat on jo periaatteessa kasassa. Enää puuttuu vaan se veri ja nauhat. Sivuseikka ;)

Ja asiasta toiseen, ysiluokalla on meidän koulussa TET-jakso ja meillä se on vko 47. Hain eri eläinlääkäreille, fyssareille ja hoitoloihin. Loppujen lopuksi sain paikan yhdestä koirahoitolasta, jonne olen huomenna menossa tekemään papereita. Olen nyt jo innoissani, vaikka aikaa on vielä kymmenisen viikkoa :D Aika voisi kulua nopeammin.. 8)