Jep, meillähän oli nuo elimäen mätsärit jo 8. pvä, mutta ei oikein koneella oo ehtinny olla niin pitkään että ois tänne saannu kirjustettuun. Läksyt painaa päälle ja paniikki, kohta tulee pääsykoe kirjeet 8) Noniin, nyt aiheeseen..

Elimäelle lähdettiin lyhyellä valmistautumisajalla, koulusta kotiin kolmelta ja neljältä saapui kyyti. Me lähdettiin siis Niinan, Lyylin ja Meijun matkaan ja siinä vaiheessa ei jännitys ollut kovin korkealla. Ilmottautumisissa ei mennyt kovin kauaa, joten siinä sitten tesmailtiin koirien kuntoa. Tai lähinnä Lyylin ja Meijun, Ciciä en viittinny sinne hiekalle lähteä turhan aikaseen kiusaamaan. Huono päätös näin jälkikäteen, mutta jatkakaamme..

Oltiin Niinan kanssa sovittu, että koska metsästyskoirat ja isot menevät päällekkäin, niin käyn handlaamassa yhteiskehän Lyylin kanssa ja parikehän hoitaa Niina. Kuinkas kävikään, isoissa ei ollukkaan alussa yhteiskehää kuten muissa oli ollut, niin löysin itseni isojen parikehästä. Pienessä paniikissahan sitä mentiin, Lyyli ei ollut treenatessa oikein menny mun kanssa, joten aattelin että sinistähän se saa. Kuitenki mun hämmästykseksi sain Lyylin seisomaan jotenkuten ja ravaamaan, suoraan sanottuna hyvin! Suu siinä loksahti auki, kun parina ollut hieno pehko ei saanutkaan punaista vaan me. Niina juoksikin onnittelemaan viereisestä kehästä meitä, mutta kyl annoin suosiolla Lyylin Niinan handlattavaksi punasten kehään. Ei olis oikein kyl aikakaan riittänny :p

Nimittäin aika lailla perään oli Cicin aika astua kehään ja suoraan sanoen alku oli tuskaa.. Cici oli ensimmäisessä parissa ja koska alusta oli hiekkaa, niin siihen oli jäännyt vaikka mitä mukavia hajuja. Muutamia namejakin oli pudonnut maahan, jotka oli pakko ottaa sieltä suuhun ja alko siinä jo paniikki iskeä. Odotettava tulos olikin sininen, koska liike ei oikein muistuttannu mistään suunnasta ravia. Sinisten kehään piti tsempata enemmin, että ei ihan plörinäks menis 8)

Sinisten kehässä houkuttelin enempi namilla, ettei nokka pääsis putoamaan sinne hajujen maailmaan. Liike kärsi kyllä siitäkin jonkin verran, mutta paremmin meni kuin pari kehässä. Seisominen oli kyllä ihan perushienoa ja sitten sijotuttiinkin SIN4. Hämmennys oli suuri, koska Cici ei ollut nyt parhaimmillaan ja tuomari totesikin, että tämä koira liikkuu silloin kun haluaa. Mutta tästä reissusta opimmekin, että treeniä lisää hiekalle! ;)

1239374343_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Niina nappas parikehän liikettä, jopa ravin tyyppistä 8)

1239374526_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Niina nappas, tällä kertaa sinisten kehän seisotusta..

Onnittelen vielä hienosti Niinan kanssa punaisissa esiintynyttä Lyyliä, joka ei valittettavasti enään sijoittunut. Meiju sitten taas oli hienosti SIN2, joten hurjasti onnea teille :)

Cicin kanssa tokoiltiin kotona tuossa eilen illalla ja ihan vaan perusjuttuja otettiin. Seuraamista otettiin pysähdyksin, käännöksin ja muin konstein. Ensin piti tehdä muutama imutusseuraus, että olis vähän tiiviimpää. Kyl parani heti, mut kyl pitää tehä paljon tehotreeniä ennen möllejä :/ Sitten otettiin paikalla oloja ja hyvin meni, eipä niihin sen enempää lisättävää. Luoksetulojakin otettiin muutamia ja vauhtia oli taas ja paljon! Eipä niistä sen enempää, kohta mennään kyllä lisää treenamaan ja jos sais jonku kuvaamaankin 8)

Ja pitääkin tässä mainita se, että oltiin koko aamupäivä koirapuistossa telmimässä phalenepoikien, Vilin ja Topin kanssa. Aluksi oli vähän ujoilua, mutta loppua kohden leikki alkoi muuttua leikin tyyppiseksi! Lisää vaan tapaamisia niin näistä voi tulla hyviäkin kavereita. Petsiestä voi käydä katsomassa kaverit-kansiosta kuvia :)