Eipä mun ollu tarkotus alunperin sen suurempia reenejä ruveta tänään vetämään, mutta Minna ku pisti viestiä et haluisinko lähtä Elimäelle reenaamaan niin mikäs siinä. Ensin siinä oli kummiskin penturyhmä treenaamassa sekä vähän pidemmälle edenneet joihin olisin voinut mennä, mut päätin vetää sitte Minnan kans omat reenit ku ei ohjaajaa ollu. Kuvailin siinä sitte Ketkun touhuilua ja Cici kärsi autossa. Treenit ku alotin neitin kanssa niin se oli aivan sekaisin, mutta intoa ainaki löyty hyvä niin :p

Ensin otin taas seuraamisia eiliseen tapaan eli iloisia liikkeelle lähtöjä. Hyvin sujui ja iloisia oli ainaki, paikka vähän kärsi kun neiti oli niin innoissaan että pääs autosta ulos! Mikäs sen siistimpää koiran mielestä.. Lisäksi otin myöskin käännöksiä ensin taas eiliseen tapaan sekä sitten tein niitä menemällää pientä ympyrää, jos vaikka vahingossa paikka olisi parempi niin. Olihan se ainakin vähän, pitää alkaa kotona reenatessa naksuttelemaan noista ympyräkäännöksistä jos vaikka muutenki käännökset paranis. Aina voi yrittää..

Sitten paikalla makuu, huokaus sentään.. Olin vähän hölmö ensimmäisellä makuu yrityksellä voi että. Minna pisti vähän aiemmin Hanin makaamaan siihen ja minäki jätin Cicin siihen kolmen metrin päähän suunnilleen makaamaan. Sitte Minna rupes jotain Hanin pannan kanssa sähläämään ja neiti pysy kyllä sen aikaa makuulla, mutta heti ku Minna oli päässy takaisin "paikalleen" likka nous. Olis pitänny palkata aiemmin ku pysy tässä häiriössä hyvin makuullaa, mutta äääh... Kävin sitte herättämässä neidin todellisuuteen vähän käskevämmällä sävyllä ja jätin makaamaan. Jäi hyvin, aikaa varmaan jälkimmäisessä vajaa minuutti ja sitte palkka. Pitää muistaa että vaikka kotona pysyy varmasti niin ei välttämättä koirahäiriössä kummiskaan...

Lisää seuraamisjuttuja, otin nimittäin juoksutreeniä josta likka oli ihan innoissaan! Paikka oli ihan ok, ehkä vähän turhan väljänä mutta ok näin tässä vaiheessa. Ja kontakti pysy näillä lyhyillä pätkillä tosi kivasti, jesh :p Lisäksi naksuttelin muutamista mahd nopeista seisomisista. Eli juoksin ite selkä menosuuntaan ja innostin Ciciä, sitten yhtäkkiä käsky ja neitin piti pysähtyä. Hyvin rupes pysähtymään, tätä reeniä vielä lisää naksuttimen kanssa. Aiemmin ollaan tehty kyllä tätäkin, mutta naksu on ollu teillä tietämättömillä 8)

Otin vielä yhden makuun ihan vain sen takia että ärsytti aiempi ajattelemattomuuteni. Minna teki Hanskun kanssa siinä vieressä kaukkareita, joten siitä hyvää häiriötä. Neiti pysy varmasti eikä reagoinnu vierestä kuuluviin käskyihin, jei! Tämän jälkeen otin luoksetulon jota käskin Minnan kattoa, et miten pahasti Cici oikeesti siinä törmää mun jalkoihin ku se on ollu vähän ongelma. Jäi hyvin odottamaan ja lähti ekalla käskyllä vauhdilla tulemaan luokse ja törmäsi TAAS, mutta tuli suoraan sivulle joten palkkasin kummiski. Kuulemma mä tein silloin ku Cici törmäs polvilla semmossen pienen nytkähdyksen. Joten uusinta yritys ilman polvien notkautusta ja kaikki onnistu nappiin! Cici oli kuulemma meinannu hypätä, mutta ku en tehny sitä polven notkautusta niin ei likka hypänny. Tästä palkat ja tän päivän reenit loppu siihin, vähän vielä revitin lelun kanssa jotta jäis varmasti hyvä mieli koiralle näistä reeneistä nimittäin omistajalle jäi kun sain yhden ongelman selvitettyä :)