Kiitokset seurasta, Niina&Lyyli, Ellu&Laku, Saara&Topi, Jonna&Sara, Tiia&Hipsu ja meidän "leirillä" vierailleet Silja&Isla! Hauskaa oli, vaikka ilma oli mitä kylmin.. Vasta äskettäin alko varpaatki taas tuntea kunnolla 8)
Aamulla lähdettiin kahdeksan aikaan lenkille, joka oli meille aamu-unisille tuskaa. Nopeesti kyl heräs kylmään ilmaan.. Cici alko siinä lenkin alussa ihmeellisesti lunkkaamaan jalkaansa, joten ajattelin että sinne meni meidän mätsärit. Turha oli kuitenki pelko, nimittäin se oli vaan kakaran riehumiskohtauksen alotus. Kaveri sätki ja potki jaloillaan samalla tavalla kuin pillastunut hevonen. Kyllä ihmiset hieman katto ;D
Kymmeneltä hypättiin Niinan&Lyylin matkaan ja lähdettiin ajelemaan kohti mätsipaikkaa. Aikaa oltiin varattu runsaasti et Lyyli ehtii tottua paikkaan, kun ensimmäiset mätsärit oli pienellä. Hienosti saikin punasen Ellun käsittelyssä, näin tähän väliin ;) Meillä oli Cicin kanssa aika  pitkä odottelu, kun ennen meitä oli veteraanit ja pennut. Olin kyllä vahingossa jo menossa pentujen kehään, kun pentujen ja pienten numerot oli menneet päällekkäin. Onneksi en ihan kehään asti ehtinny pyörimään kuitenkaan..
Pariksi me saatiin sitten basenji, joka oli omistajansa mukaan vasta toisissa mätsäreissä. Nätisti ravaili kuitenkin kehän laidalla joten ajattelin et sinistä pukkaa. Kehässä Cici kuitenki sai näytelmä vaiheen päälle ja ravi suju tosi hyvin! Vaihe jota pelkäsin siis eniten oli kaikki liikkeet, koska ne ei oo ollu meidän vahvimpia. Mutta ollaanhan me niitä nyt säännöllisesti pari kuukautta reenailtukkin. Pöydällä olo oli helppoa, kiitos näyttelytreeneissä käynnin ja namien 8) Ja seisominen muuten oli ihan ok siihen nähden että Cici tärisi koko kehän ajan. Tuuli oli sen verran kova koko mätsien ajan.. Saatiin punanen ja olin tosi ylpee. Sanoinki kehästä tullessa, että nyt voin oikeesti olla ylpee ton kehätyöskentelystä :)
Punasten kehässä oli tosi ahasta ja seuraava koira oli aivan takamuksessa kiinni. Cici oli vähän ahdistuneen olonen, mutta seiso kuitenki hienosti. En kuitenkaa odottannu, että oltaisiin punasten ykkösiä! Mun ilme olis ollu varmaan kuvauksen arvonen, ku tuomari tuli mua kohti selittäen että nyt annetaan pienten punaisten ensimmäinen sija.. :D BIS-kehässä ei enään sijoitusta tullut, eikä ollut väliksikään.. Me ollaan saatu Cicin epätoivoinen liike muutettua raviksi ja se on mulle tärkein huomio/palkinto!

Onnittelen tähän väliin Ellua ja Lakua junior handler kisan kakkossijasta ja Siljaa ja Islaa pentujen sin2 ;-) Ja muillekkin hirmusesti onnea!

Ja vaihtakaamme näytelmät tottisteluun.. Ollaan reenailtu taas ahkerammin, lähes päivittäin. Tosin ne on ollu semmossia kymmenen minuutin pikatreenejä, jolloin oon reenannu jotain tiettyy juttuu. Seuraamisia ollaan painoteltu ja hyvin on käännökset parantunu MUTTA.. Suorat pätkät on tuskaa -.-' Cici tipauttaa kontaktia liikkuu kauemmas musta yms. Joten max. 5 m liikettä ja sitte palkka. Näillä pätkillä vielä kaikki kunnossa, mut reenailemalla taas kuntoo. Myöhemmin pitää alkaa taas pidentää noita matkoja, palkkausvälejä jne. Ehkä sitte myöhemmin alkaa mennä taas seuraamisetki hyvin taas :D
Sitte paikalla oloja ollaan otettu niin istuen kuin maatenki. Nää alkaa mennä jo sen verran hyvin, et Cici ei nouse vaikka menis sen selän taaksekkin. Hyvä näin, ihan vaikka agin pääsykokeitaki varten :D Ollaahan me tehty jääviäki ja keskiviikkona reeneissä tehtiin "idaria". Omin sovellutuksin ja niin meni hyvinki jopa.. En kiertänny koko neliötä vaan oikasin puolesta välistä ja siitä nappasin taas koiran seuraavalle sivulle. Hyppyäki otettii sillon treeneissä ihan oikeella korkeudella ja hyvin hyppäs, joten nyt vaan pitäs liikkeenä saada se kuntoon 8)
Nyt meillä onki tässä tiedossa lähiaikoina paljo juttuja, joten listaan ne tähän näin:

  • 1.4.: Viimoset Keltsun tokotreenit, haikaillen näitä muistan...
  • 2.4.: Näyttelytreenit, KSSK-halli
  • 4.4.: Tokotreenit, KSSK-halli
  • 5.4.: Match show, Karhula, Jumalniemi
  • 8.4.: Match show, Elimäki
  • 19.4.: Möllitoko möllimölli tai möllialo, en tiedä kumpaan ilmotan vai ilmotanko olleskaan. Pitää katsella ja samaa syssyyn ois mätsäritki, mut pitää katsella. Möllit kyl kiinnosta ja jos menis möllimölleihin ni sais käyttää namejaki :D

Mutta pitää katsella.. Ja tässä sivussa aion treenailla Otto-skottia, jonka kanssa ois tarkotus lähtä virallisiin junnuilemaan. Saa nähdä milloin 8)