Jees, eilen oltiin taas pitkästä aikaa mätsäreissä tai no, eí ehkä niin pitkästä aikaa. Suunnattiin nokka kohti Valkealaa rippikuvien oton jälkeen. Taaskaan meillä ei ollut mitään tietoa, missä päin mätsärit järjestetään, mutta perille löydettiin! Tosin edessämme oli auto, josta näkyi ajokoiran pää, joten sitä seuraamalla löysimme perille, pienellä eksymisen riskillä :)

Saavuttiin paikalle tuntia ennen tapahtuman alkua, joten Cici tottui hälinään ajoissa ja sai uusia kavereitakin. Cici pääsi nimittäin purkamaan energiaansa borderterrieri Vertin kanssa. Kaverukset ovatkin saman ikäsiä, kummatkin täyttäneet äskettäin vuoden :)

1798816.jpg

Cici ja Vertti

Oltiin kisailemassa numerolla 108 ja vuoromme olikin aika äkkiä. Luokkia oli vain kaksi ja ne olivat jaettu esittäjän mukaan, alle ja yli kaksitoista vuotiaat. Saatiinkin pariksi saksanpaimenkoira pentu, ikää sillä ei luultavasti ollut paljonkaan yli puolivuotta. Parikehä meni meidän osaltamme päin puuta, mutta kuitenkin punainen napattiin.

1798846.jpg

Parikehä, Cicin katse on äitiin päin, vaikka sen pitäisikin olla jossain ihan muualla ;)

Sitten olikin jonkin aikaa odottelemista, koirakkoja oli meidän luokassa varmaankin lähemmäs 50. Vietettiin siinä aikaa suursnautserin kanssa, Cici oli innoissaan, vaikka koirilla olikin hieman tuota koko eroa. Pientä leikkiä siinä sitten syntyi, mutta leikki loppui siihen, kun tajuttiin, että ollaan samassa kehässä hetken päästä. Ei olisi ollut kivaa jos koirat olisivat ruvenneet riehumaan :D

Punaisten kehä oli yhtä sekasortoa, mutta onneksi pienet ja isot koirat laitettiin sentään juoksemaan erikseen. Ahdettiin loppujen lopuksi kaikki punaisen saaneet samaan kehään seisomaan ja kaikki olivat ihan kiinni toisissaan. Meillä meni tämä kehä paljon paremmin kuin pari, koska tällä kertaa Cici suostui liikkumaa pää ylhäällä ja jopa ravaten sekä seisominen onnistuis vaikka takanamme ollut beagle oli melkein pepussa kiinni. Kuitenkin tipahdimme heti alkuun, mutta ei se haitannut, saatiinhan me toinen punaisemme ;)

1798880.jpg

Cici jäi vähän tonne käden taakse piiloon, kun piti palkatakkin ;P

Tänään meillä on pitkästä aikaa taas toko Keltsulla. Ollaan todella vähän vedetty tauon aikana tokoa, mutta toivottavasti se ei näy.. Seuraamista ollaan vähän sekä paikalla makuuta, mutta muita juttuja ei olla tehty lainkaan. Pitää ottaa kohta pieni perusasento muistutus, ettei mennä ihan kylmiltään treenaamaan :) Mutta kyllä se siitä!

Ja huomenna olisi tarkotus mennä tekemään jälki itsekseen. Treenejä ei tällä viikolla ole, koska viikonloppuna on kokeet. Pitää vielä katsoa, jos saisi itsensä raahattua ostamaan jälkipanta ja naru, muutenhan ei jäljelle voida lähteä. Viikonlopun aikana on Cicin trimmin "loppusilaus" näyttelyä varten. Mua kyllä jännittää ihan suunnattomasti jo nyt, mutta minkäköhänlainen se on ensi viikolla? ;P