Tänään olikin vuorossa ns. kontaktikerta eli tutustuttiin näihin kontaktiesteisiin. Hihna oli koko ajan menossa mukana, ettei koiruudet alkais pelätä ja ettei ne pääsis hyppimään alas omia aikojaan. Ensin kuitenki opetettiin kontaktipinnat namialustan avulla. Nostettiin ensin Cici kontaktipinnan yläpuolelle ja sitten kuljetettiin hitaasti niin että vain siihen asti että etutassut on maassa ja sitten vapautus. Cici ymmärs jutun jujun niin hyvin, ettei meinannu lähte olleskaan enää liikkeelle kontaktilta :D

Ensin käytiin A-estettä läpi ja ensin ihan vain käytiin tuota alastulokontaktin harjoittelua. Cici ei pelännyt siinä vaiheessa kyllä yhtään, vaikka alastulo onkin vähän jyrkkä ainakin omaan silmääni. Hienosti pysähtyi ja voitiin siirtyä suorittamaan koko estettä. Ensin ajattelin ettei Cici menis ollenkaan koko esteelle, mutta taas neiti osotti luuloni vääräksi! Vauhti oli ihan älytön ja piti suorastaan toppuutella ettei tipahtaisi sieltä harjalta. Ja sitten vielä uudemman kerran ja taas into esteelle menosta oli todella suuri. Cici on kyllä niin namien perään, että tuo namialustan käyttö sopii meille kuin nenä päähän ;)

Seuraavana käytiin keinua ja taas ensin alastulokontaktien muistuttelua. Hyvin mielessä tuo ja sitten vaan koko estettä peliin. Cici ei pelännyt yhtään ja vauhti oli taas tosi kova, että meinas suorastaan tippua siitä keinulta kun ei ollutkaan yhtä leveä kuin A. Keinun vauhtia tietysti hiljennettiin, mutta eipä se pieni tömähdys Cicin menoa häirinnyt. Musta tuntuu että jos Cici jatkaa tälläsellä pelottomalla linjalla niin kontaktiesteet on loppujen lopuksi aika helppo opettaa, kuhan tuo keinun tömähdys saadaan totutettua neitille 8) Mutta se onkin sitte toinen projekti :p

Otettiin me myös puomia ja taas alkuun alastulo kontaktia. Koko este oli Cicille jo tuttu juttu, kun puomia oltiin Minnalla silloin joskus viime vuonna menty ja kun siellä koirapuistossa on se vanha puomi. Cici menikin tämän kuin vanha tekijä ja piti toppuutella että pysähtyy kontaktille. On se kyllä niin hieno, vaikka mä ensin epäilin että se pelkäis noita muita kontakteja. Mutta ehkäpä tää meidän varaslähtö puomilla on rohkaissu Ciciä 8)

Lopussa jäi aikaa jonkin verran, niin mentiin tunneleille. Eli ensin otettiin pussia, joka ei oikein ollut Cicin mieleen vaikka edelliselä kerralla oli mennyt umpinaisenakin. Sitten vaan vähän rullailtiin pussin suuta auki, jotta Cici näkisi läpi ja lähtihän se sujumaan. Harmi että näitä ei voi harjoitella kotona ;s Mutta juu, sitten otimmekin sarjan U:n muotoinen putki-pussi-U:n muotoinen putki. Alku meni hyvin, mutta toisella putkella ohjasin huonosti ja näytin periaatteessa esteen yli. No Cici sitten nosti tassut putken suun päälle ja katseli mitä ihmettä siellä on. Sitten vaan tarkempi ohjaus putkeen ja sujahtihan se sinne. Toisella kerralla tais sujua ongelmitta koko sarja, tosin pussia jouduttiin vielä vähän raottamaan..

Sitte otettiin kerran semmonen sarja, että esteet oli ihan samalla lailla kuin edellisessä. Aiemmin kun oltiin ohjattu helppoon päähän putkea eli siihen joka oli suoraan pussin edessä. Nyt tehtiin putken jälkeen valssi ja ohjattiin siihen toiseen päähän. Tämä menikin sitten kerralla putkeen (heh) nimittäin kaikki sujui ihan nappiin! Mein ämpärihyppy valssitreeneistä on nähtävästi ollu hyötyä. Mut yleisesti ottaen näistä treeneistä jäi ihan voittajafiilis, ylpeä olen likasta! ;)