Eipä tässä ole paljon ehtinny tänne kirjotella ku pari viikkoa oli tuossa töitä ja koneella tuli käytyä vaan pakolliset. Muutenki käy vähän rankaks ku aamusta herää puol kuus ja nukkumaa menee heti ku vaan ehtii ni eipä oo tullu blogia muistettua. Vkl oltiinki Porissa pelaamassa beach fudista ja Cici oli iskällä hoidossa, joten sillon ei neidin kanssa touhuiltu oikeestaan mitään. Mut juu, selittelyä selittelyä :p

Tiistaina oltiin niissä ylimäärä agitreeneissä jotka Suvi veti. Koirakoita tais olla jotain seittemän jos oikein muistelen. Muiden tehdessä ohjatusti suorituksia niin sai itsenäisesti käydä ottamassa keppejä ja rengasta sekä jos muita esteitä oli vapaana niin niitä. Kuitenkin alkuun otettiin suoraa pätkää hyppy-hyppy-hyppy-pussi. Hypyt meni hienosti, mutta pussilla ohjaaja mokas. Olin itse niin vauhdilla menossa, että olin jo mennyt pussin ohi ennen kuin neiti oli päässyt pussiin. Koska ei ollut varma että mennäänkö sinne niin tuli ulos ja kiersi mun luokse odottamaan palkkaa. No eihän siinä muu auttanut kuin ottaa uusiksi ja rauhallisemmin. Nyt kun menin samaa vauhtia pussille Cici meni hienosti joten pitää vaan vielä muistaa se että neitille ei tuo pussi ole niin varma vielä kuin esim putki. (ja tämä tapahtui siis kun ohjasin esteiden oikealta puolelta)

Sitten vaihdettiinkin puolta ja taas sama ongelma kuin aiemmin. Eikä onnistunut edes uudella yrityksellä, kun tämä on mulle itelleni se vaikeempi puoli. Noh ensin vaan pelkkä pussiin lähetys joka onnistu kyllä. Sitten yksi hyppy mukaan, toinen ja viimeiseksi kolmaskin ja lähtihän se pelaamaan. Miten voikaan olla noin vaikeaa hahmottaa juuri toisella puolella tehtyä virhettä ja tehdä se vielä uudestaan toisella puolella? ;o Vielä loppuun otettiin pieni eteen lähetys harjoitus namilätkän avulla. Eli otettiin ns. maalisuora noilla kolmella hypyllä jotka teimme sitten takaisin päin. Kävin näyttämässä Cicille lätkän ja nappasin neidin vaan syliin. En pyytänyt Ciciä ollenkaan odottamaan tai mitään vaan suoraan kun päästin likan liikkeelle huutamalla käskyn. Tosi hienosti suorassa linjassa meni ne kolme hyppyä itsenäisesti, joten ei sen suurempaa harjotusta tarvinnu tehä.

No muiden tehdessä suorituksia menin kepeille. Cici oli jo aiemmin älynny hienosti keppien idean, mutta alkuun tein pari kuuden kepin pätkää jotka suju hienosti. Mutta päätin ehkä vähän tyhmästikkin koettaa kahtatoista keppiä näin ekaa kertaa putkeen. Toisaalta ei harmita yhtään tuo kokeilu, nimittäin neiti meni kepit ilman käsiapuja tosi upeesti! Pitäs saada ne videolle tässä vielä suht alkuvaiheessa ni näkis kehityksen, mutta nyt ne on jo harjotuskertoihin nähden aivan mahtavassa kuosissa. Jesh!

Ehdinpä vielä tesmailla rengastakin taas. Ensin jätin neidin odottamaan ja näytin toiselta puolelta kädellä mistä pitää hypätä. Tämä meni jo hienosti joten siirryin vaan sivulta näyttämään mistä mennä. Tein muutamia toistoja ensin helpommalta puolelta joka rupes sujumaa hienosti. Sitte koitin tältä meiän vaikeammalta puolelta ensin ihan vaan näyttämällä just mistä hypätä. Sekun rupes myöskin sujumaan niin koitin kerran niin että meneekö sivulta ja hyvin meni, joten jätin rengas reenit siihen. Turha lähtä hinkkaamaan lisää :)

Seuraavaksi otettiinki sarja hyppy-hyppy-u:n muotoinen putki-hyppy-hyppy. Ensin toisesta suunnasta ja sitten toisesta. Kummatki suju hienosti yhtä pudotettua rimaa lukuun ottamatta, joten se siitä :p Viimoseksi otettiin vielä puomia ja keinua ja vieläki hihnan kanssa. Kontaktit rupee onnistumaan jo ihan kivasti, jos vaikka kohta uskaltas vaikka puomilla laskemaan irti. Keinussa vielä hiljennetään laskeutumista joka on ihan hyvä ettei keinukammoa vaan neiti saa. Hyvin meni seki, tosin jos hihnaa ei olis ni neiti teki lentokeinuja. Joten pitää vaan yrittää jatkossa rauhottelemaan neidin menoa :D

Torstaina sitte lähdettiinki kohti Lahtea ja mätsäreitä kera Jonnan&Saran sekä Tiian&Hipsun. Pääsin heidän kyydillään kera Cicin ja neidin kanssa matkustettiinkin Kouvolaan josta meidät napattiin matkaan. Oltiin ilmottautumispaikalla noin puol tuntia ennen kehien alkua. Minä ilmottauduin junnuihin Saran (dalmatiankoira) kanssa sekä Cicin kanssa pieniin. Junnut ja pienet sattuivat hyvin samalle tuomarille ja junnut aloittivat.

Vanhempia junnuja oli vain kaksi, joten kohtalo oli selvä kun se mitteli oli aikamoinen kone tosi upeeksi esiintyjäksi koulittu. Noh, mutta kaikki suju kummiski tosi hienosti sinäänsä. Seisomisessa oli vähän ongelmaa, kun Sara päätti ettei anna liikuttaa etujalkojaan mihinkään suuntaan :D Ja kolmio joka pyydettiin tekemään ei ihan muistuttannu kolmiota, pikkumokia.. Sitte oliki vaan koirien vaihto ja se mitteli meni tosi upeesti, vaikka koskaa en ollu semmossen kanssa menny. Mutta juu, toisiksihan me tultiin ja tuomari vaan kommentoi että oltiin kyllä sinäänsä vähän epätasainen pari, kun toisella oli oma koira ja toisella vieras sekä toisen koira meni hienosti kenellä vain ja toisen oli vähän omapäisempi tämän menemisen suhteen. Mutta ei se mitään, hyvillä mielillä ollaan tuosta ja joskus sitte uudestaan ;)

Cicin kanssa pienissä meni parikehä tällä kertaa ihan kivasti. Sain neidin jopa ravaamaan, vaikka kyllä löys vaikka mitä kivaa sieltä maastakin. Pöydällä neiti oli aivan kuin tassut olis liimattu siihen pöytään, nimittäin neiti vaan veny joka suuntaa kun tuomari kävi koiran läpi eikä jalat liikkunnu mihinkään. Tuomari vaan naureskeli että on koira opetettu ainaki hyvin ku ei jalkojaan siirrä mihinkään :p Punainen nauha saatiin ja päivän tavoite täytetty. No punasten kehässä neiti vetäski ihan överiks, joten ei siitä sen enempää.. Sen verran voin sanoa että jos noin olis menny jälkimettällä ni ois ollu tosi loistava ;)

Tänään oltiin sitten petsiemiitissä ja neiti pääs vähän junailemaan taas.. Kivaa oli ja kakara on ihan puhki, mutta kertokoot muutamat kuvat enemmän 8)

1247333433_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Hile ja Cici söpistelee 8)

1247333874_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Cici, Sara-dallu, Jami-käppänä ja Hile-kleini