Pidän teidät jännityksessä ja kerron miten kävi vähän myöhemmin. Mutta tänään oli nyt se päivä mitä oon oottannu puoltoist vuotta 8) Elikkä tänään mentiin klo 18 ja saatiin rokotustodistusten tarkastamisen jälkeen numero: 13. Kyllä oli tosi lupaava numero :D Mutta sitte meidät jaettiin kolmeen ryhmään, ja alotettiin testit ja haastattelut. Ja yhteensä koiria oli siis suunnilleen 35!

Ensin mentiin kahteen riviin vastakkain ja välille jäi kahden metrin levyinen tunneli. Siitä pisti suorittaa hihnatta seuraaminen edestakaisin sekä luoksetulo. Menin siihen ensimmäisenä että pääsis Cici rauhottumaan, ku kävi vähän ylikierroksilla. No seuraaminen meni hienosti, otin sen tokotyyliin vaikka olis voinnu ottaa vapaamminkin. Hienosti meni ja ei propleemaa.. Luoksetulossa annoin hyvän jättökäskyn ja Cici jäi nätisti odottamaan. Tein luoksetulonki tokomaisesti ja vitsit Cici tuli hienosti sivulle! Ylpeä olen 8)

No sitte oliki seuraavana haastattelun vuoro. Ihan vaan kyseltii että miks halutaan agiin, mitä ollaan harrastettu ja tietty koiran nimi ja ikä. Sitte oliki hetki odotteluaikaa ja se kävi pienen russelin hermoille. No se keksi maasta kivoja multapaakkuja jota alko ravistella. Olin ihan hermona miten seuraava testi menee :D

Seuraavana testinä oli vapaana seuraaminen, ensin oli kävellen seuraamista suoraan 10m ja sen jälkeen 90 asteen käännös vasempaan ja kolme pujottelu väliä ja täyskäännös takaisin. Sitten jatkettiin vain rataa juosten. Cici löys kivan hajun siitä lähtökohasta ja ajattelin että jei, sinne meni kontakti. Mut hienosti Cici sitte tsemppas ja lähti mukaan ja suoritti kävellen seuraamiset kivasti. Juokseminen ei nyt ollu niin hyvää, mutta mukana pysy ja välil vilkuili. Pitää vaan muistaa etten vaadi agissa samanlaista pikkutarkkaa ku tokossa. Sen jälkee vaan odoteltiin pääsyilmotusta!

Sitte alko tuloksia tulemaan ja ilmottivat että neljä koiraa tipahtaa ja loput pääsee. Olin heti että jes päästään ja niin me päästiinki ;) Ku oli siellä meitä huonompia tai huonommin suoriutuneita koirakoita jonkin verran. Mutta kahden viikon päästä on teoriaosuus hallilla ilman koiraa ja siitä eteenpäin alkaa joka torstai kurssi. Tätä ollaakin jo odotettu 8)