Moikka taas! Käytiin tänään koulun jälkeen metsässä lenkillä. Päästiin poikkeuksellisesti jo klo 12 koulusta, joten kerkesin pidemmälle lenkille ennen tokotreenejä. Pitkään pitkään aikaan ei olla mettässä käytykkään ja sen kyllä huomas Cicin hännästä. Häntä viuhtoen kaveri juos ympäri ryteikköä ja totteli kyllä kivasti vaikka näyttikin välillä että metsän elämä vetää enemmin puoleensa :s Ettei lenkki olisi mennyt liian hyvin, Cici bongasi jonkun pienen hiiren/päästäisen jota lähti jahtaamaan. Cici juoksi kohti suota ja pelkäsin koko ajan että juoksee sinne. Suo näytti nimittäin järjettömän syvältä! No niinhän siinä sitten kävi ja Cici hyppäsi sinne suohon, luojan kiitos vettä ei ollutkaan kuin Ciciä mahaan asti. Komensin Ciciä tulemaan luokseni sieltä ja kyllä näytti niin nyrpeetä naamaa, kun joutu tulemaan sieltä mun luokse itse.. Tais odottaa kantopalvelua ;D Vaikka Cicillä olisi virtaa riittänyt juoksennella vielä lisää, piti mun vähän rajoittaa koska tokossa pitäisi jaksaa.

Tämän päivän teemat oli alokkaan kolme ensimmäistä liikettä; paikalla makuu, seuraaminen ja liikkeestä maahan meno. Hyvä etten alkanut tuulettamaan alussa tuota jättöliikettä, kun just sitä ollaan reenailtu ahkerasti :) Cicillä oli alussa tosi kiva vire ja ajattelin että nyt kyl menee hyvin, mutta mutta..

Seuraamisilla aloitettiin. Tänään kontakti oli kunnossa ja kyllä kehuin paljon :) Mutta sitten löytyi seuraava propleema.. Kouluttajamme kysyi hetken liikettämme katseltuaan, että olenko huomannut seuraamisen lähdön pientä hyppyä. En ollut juu, koskaan aiemmin kiinnittänyt huomiota koko asiaan ja kun lähdin tekemään liikettä sen huomasi selvästi. Se on ihan pieni hyppy jossa etujalat nousevat vähän maasta ja sitten Cici aloittaa seuraamisen normaalisti. Saatiin neuvoja tämän poistamiseksi, mutta en siihen vielä jättöliikkeessä kiinnittänyt huomiota. Nyt treenaan tämän pois, ihan eka tavote tällä hetkellä! :)

Sitten otettiin liikkeestä maahan menoa. Aluksi oli sitä haparointia, että pitääks mun nyt varmasti mennä maahan, mutta lähti luonnistumaan parin toiston jälkeen. Kunnes ryhmässämme ollut westie aloitti hirmuisen räpätyksen. Siitä Cici häiriintyi ja siihen jäi maahan menon reenaukset. Onneksi koira lopetti ja kaikki pääsivät jatkamaan. Kotona sitten enemmän 8)

Viimeisenä muttei vähäisimpänä paikalla makuu. Huooooh..... Ja tämäkö on aiemmin muka mennyt hyvin? Aiemmista paikalla makuista ei ollut tietoakaan ja kun menin parin askeleen päähän Cicistä, kaveri nous seisomaa. Ja uudestaan. No alotin reenin täysin alusta. Maahan meno palkkaus. Maahan meno askel taakse ja palkkaus. Seuraavaksi uskalsin mennä jo viitisen metrin päähän. Sitten kymmenen, mutta pidemälle en tänään viitsinyt mennä tuon alun jälkeen. Kai se haparointi johtui siitä koiran räpätyksestä, mut mut..

Meillä on taas aika kivasti tekemistä seuraavalle viikolle. Tuo seuraaminen pitää tietty treenata kuntoon, mutta sen lisäksi meillä on extra ohjelmaa! Viikonloppuna mennään Kouvolaan miittiin ja tavataan koirakavereita. Mutta siitä enemmän viikonloppuna :)