Pakko oli saada tällekkin rintamalle jotain eloa. Viimoisissa ohjatuissa treeneissä meni silloin seuraamiset päin pyllyä joten päätin niitä alkaa fiksailemaan kun intoa löytyy parin viikon tauon jäliltä. Vire oli tosiaankin kohdillaan eikä sääkään enään näin illasta ollut kovin paha. Käytiin me kyllä jo päivälenkin aikana ottamassa leikin varjolla seisahdusharjoituksia. Eli mulla oli pallo kädessä ja ensin olin mukamas heittämässä palloa jolloin Cici lähti mukamas sen perään. Kun Cici kääntyi takaisin minua päin sanoin käskyn ja pakitin taakse päin. Onnistuneesta suorituksesta pallo lensi ja neitin naama loisti kuin naantalin aurinko. Lisäksi meillä oli yksi musta häiriö nimittäin Viivi tunki aina mun ja Cicin väliin istumaan odottamaan jospa nakin pala lentäis hänen suuhunsa ;)

Mutta ensiksi otin näissä meidän iltareeneissä paikalla makuun. Aikaa meni ehkäpä 1,5 min ja samalla raahailin hyppyestettä paremmalle paikalle sekä otin turhat laudat pois siitä. Tämän lisäksi häiriötä tuli takaanta ajaneesta autosta sekä pusikon rapinasta kun siili se siellä möngersi. Onneksi Cici ei sitä siiliä sentään älynnyt muuten ois koira ollu muualla kuin makaamassa nätisti. Hyvin meni tämä makuu tosin neiti ennakoi hieman vapautuskäskyä..

Seuraavaksi niiden seuraamisten kimppuun. Naksutin mulla oli koko ajan näissä mukana, jotta varmasti se oikea suoritus palkkaantuisi. Ensin otin iloisia liikkeelle lähtöjä niin että pidin katsekontaktia koiraan. Koira sivulle, parin metrin seuraus ja naks. Tällä matkalla kaikki oli kunnossa ja sain onnistuneista suorituksista palkattua. Näitä tein ensin viisi kappaletta ja sitten vähän vaikeutin eli en enään katsonutkaan koiraan. Nämäki suju hienosti, joten ei liikkeelle lähtöjä enempää.

Lisäksi otin kolme oikealle käännöstä ja kolme vasemmalle. Nämä siten että ensin namilla neiti mukaan ettei lähdetty perusasennosta vaan suoraan liikkeestä. Matka ei ollut pitkä vaan jotain kuutisen metriä jotta ne käännökset saisivat reeniä. Cici oli aivan mahtava, koko ajan mukana eikä kontakti tipahtannu kertaakaan. Pitää alkaa tehdä vaan näitä ihan lyhykäisiä reenejä, jotta sais nuo pikku jutut kuntoon ja sitten alkaa taas tekemään pidempiä pätkiä.

Seuraamisesta hyppyyn. Ensin otin liikkeen alusta asti kyllä, mutta palkkasin jo kun Cici oli päässyt seisomaan toiselle puolelle enkä mennyt ollenkaan perusasentoon asti. Sujui hyvin, joten otin loppuun kolme lähes kokonaista suoritysta. Ensimmäisen palkkasin seisomisesta, toisen vein loppu perusasentoon asti ja kolmannen seisomiseen. Pitää turvata se että Cici ei rupeis aavistamaan tuota perusasentoa. Tämän hypyn jälkeen otin vielä uuden paikalla makuun, kun korjailin tavaroita pois. Matkaa oli viitisen metriä ja aikaa tällä kertaa suunnilleen pari minuuttia. Käänsin yhdessä vaiheessa selkäni, mutta näin koko ajan Cicin ikkunan kautta. Makasi varman näköisenä, joten siitä vaan palkkaamaan. Tällä kertaa varmistelin ettei neiti ennakoi vapautusta eikä se sitten ennakoinutkaan, hyvä hyvä!

Otettiin me vielä loppuun meidän alkeisnoutoreeniä ja kaukokäskyjumppaa. Naksuttelin kapulan nostamisesta ja varmasta pitämisestä eli jätin ne naksauttamasta jolloin Cici joko pureskeli kapulaa tai muuten vain heilutteli sitä hampaitten välissään. Onnistuneita suorituksia rupes tulemaan kivasti, joten jätin noudot tältä päivää siihen. Kaukkarijumpista ei oo mitään kummempaa sanottavaa, hienosti on kyllä likka älynny mitä käsimerkit tarkottaa. Pitää vaan olla tarkkana maasta istumaan siirtymisessä, siinä meinaa takapuoli nousta kun tekee niin vauhdilla ;)