Tänään olikin eläinlääkäri reissun paikka. Tosin ihan vain rokotusten ja polvitarkastusten merkeissä. Ensin tarkastettiin polvet ja el. sanoi, että vasen polvi on just hyvä ja oikea on hitusen löysempi, mutta ei yhtään huono. Jännittelin siinä vielä rokotusten ajan, mitä polvista merkitään. Odotusaulassa Cicin kapsutellessa niskaansa johon pistettiin kahet rokotukset sain lausunnon. Hymy nousi kyllä huulille, kun sai sen 0/0 paperin eteen. Ei ainakaa agilityn aloitus polviin tule kaatumaan :)

No sitten olikin mun vuoro mennä lääkäriin, tosin oli ihan turhareissu :) Päätin sitten lääkärien jälkeen tokoilla ja kuvailla vähän pihalla. Ensimmäiset lumikuvat saatiin, tuli nimittäin kiire ottaa nämä kuvat, koska huomiseksi luvattiin jo loskakelejä -.-' Mutta tokosta vielä.. Otettiin sitä nakillisen verran :P Ensin pari seuraamispätkää ja tosi tyytyväinen olen! Lähtö alkaa jo onnistua, koska perusasennosta lähtemisen jälkeinen pomppu on jäämässä pois. Hyvin pysy kontakti ainakin näillä meidän kymmenen metrin pätkillä. Sitten otin pari kulmaa ja hyvin pysy mukana, jes! Sitten pari liikkeestä maahan menoa ja meni yhtä hyvin kuin aiemminkin :) Lopuksi vielä pari perusasentotreeniä ja siinä oli meidän lyhyet tokoilut :)

Sisällä pistin siskoni kuvaamaan pari temppuiluvideota, jotka löytyvät täältä! Käsimerkit ja äänet ku sais noista videoista pois ni hyvin menis :)