Eilen meillä oli Keltsulla ohjatut tokotreenit ja lopuksi toivoteltiin treeni-intoa kaikille.. No minähän otin neuvosta vaarin ja päätin vetää kunnon tehotreeniä 8) Cici jakso kyllä koko ajan tosi hyvin vaikka sekä tiistaina että keskiviikkona oli ohjatut treenit. Tiistaista vielä sen verran, että silloin meidän seurana käväisi Niina ja lapparityttö Lyyli, joiden kanssa tokoiltiin, lenkkeiltiin ja kuvailtiin. Kuvia tulee myöhemmin, kuhan saan niitä omiin käsiini ;)

Mutta näistä löpinöistä tämän päiväisiin reeneihin!
Sivulle tulo joutui ensimmäisenä syyniin. Tavoitteenani oli parantaa paikkaa, joka oli ennen tätä reeniä aivan liian takana ja kaiken lisäksi hieman vinossa :D Tulos näyttää jo todella hyvältä kahdeksan kymmenestä suorituksesta oli täysin suorassa ja tassutkin oikealla paikalla. Jes! Meille ollaan treeneissä tästä hieman huomauteltu ja haluan itsekkin tämän kuntoon. Mutta viikon ajan kun tekee joka päivä pari viiden sarjaa niin me ollaan jo mestareita ;)

Maahan meno tuottanut välillä aika moista tuskaa.. Huomasin tässä äskettäin, että Cici menee maahan istumisen kautta. Aiemmin en ole sen suuremmin asiaan kiinnittänyt huomiota, mutta ohjatuissa kehotettiin kiinnittämään huomiota, että koira oppisi menemään maahan tilanteessa kuin tilanteessa. Cicihän ei seisomasta suoraan maahan suostunut menemään joten sitä treenattiin kovasti. Otin naksuttimen avuksi ja aluksi käsi ohjauksella koira maahan ja naks, ja tätähän ei tarvinnut kauaa toistella. Cici äkkäsi todella nopeasti idean ja meni maahan vaikka minkälaisista asennoista, mahtava tyttö 8)

Näitä kun olimme aikamme sisällä treenammeet lähdin ulos ottamaan seuraamispätkiä, jotka onnistuimmat enemmän ja vähemmän huonosti :/ Katse harhaili vähän väliä taivaalle tai puihin. Tilannetta ei helpottanut ohi ajava auto, jolle oli pakko räksyttää -.-' Päätin ottaakkin vain parin kolmen askeleen seurauksen ja sitten naks. Tätä toistelimme pari kertaa, jottei menisi mieli koko touhuun. Cicille kaikista vaikeimmaksi tällä hetkellä osottautuukin tuo seuraaminen. Mutta kyllä se siitä :)

Paikalla olot onnistuivat normaaliin tapaan, eikä ollut mitään ongelmaa :) Tuli hieman häiriötekijöitä, kun pari lasta juoksi Cicin ohi, mutta maassa pysyttiin hienosti. Eilisissä treeneissä Cicin paikalla makuu oli kyllä aikamoista tuskaa, kun treenit oli asfaltilla ja se oli illalla jo aika kylmä. Taisi massua paleltaa, kun nousi koko ajan ylös :D Mutta nyt ei siis ollut mitään ongelmaa kun hiekalla olimme :)

Luoksetuloa otimme parilla viiden sarjalla. Keskityin siihen että Cici tulee tiiviisti eteeni istumaan ja jätin loppu perusasennot pois kokonaan. Ihan kivasti, mutta vauhti oli aika hidas.. Cici ei tykkää juosta yhtään, kun on hihna perässä, mutta en viitsinyt ottaa poiskaan. Pihapiirissämme asustelee kissa, joka on vihamiehemme :D Se tulee paikalle aina kun vähiten odottaa ja mun tuurilla se ilmestyy heti kun hihnaa ei Cicillä ole. Vielä en varmuudella uskalla sanoa, että Cici luokseni tulisi jos kissa olisi tutkaimessa ://

Ulkona olon jälkeen tulin sisälle ja intoa treenata oli koirakolla vielä hurjasti! Päätin aloittaa liikkeestä maahan menon treenauksen :) Naksutin apuna ja siitä se sitten lähti! Pari askelta seuraamista, maahan ja heti naks kun kokonaan oli maassa. Ei tarvinnut kuin pari toistoa ja meni rohkeasti maahan käskystä. Tekemiseen tuli vauhtia ja olen todella tyytyväinen tämän päivän treenauksiin :)

Loppu päivän Cici saa olla suht rauhassa. Myöhemmin lenkille ja siinähän tämä päivä sitten on mennytkin :D Tänään en kyllä treenaa yhtään, ettei kyllästy tekemiseen. Sitä kyllä epäilen, että niin kävisi.. Mutta en viitsi kokeilla ;P Nyt neiti makoilee tuossa jalkojen juuressa iloisesti tuhisten :))