Eipä olla oikeestaan muuta ehditty tässä tekemään kuin olemaan, kun ilmat on niin lämpösiä ja muutenkin. Pientä näyttelyreeniä ollaan iltahämärissä vedetty ja paikalla makuu reeniä.. Ja alkuviikko oltiinki Cicin kanssa Turussa ja sieltä matkattiinki junien ja bussien avulla kotia viisi tuntia. Kuitenki agittamaan oli pakko päästä ja sinne mentiinki helteeseen. Kyllä tuli juotua ja paljon sekä omistaja että koira :)

Mutta sitten niihin reeneihin.. Mun alkuperäinen idea keppien suhteen oli se, että aloitan kahdella kepillä ja kun ne on sata varmat ni alan lisäämään keppejä kaks kerrallaan lisää. Noh, mun suunnitelmat pitää taas melkein ja nyt poikettiin taas ideoistani. Elikkä ensin tehtiin keppejä samalla tavalla kuin ollaan kotona ja viime viikolla tehty eli kaks keppiä ja niiden välistä menoa vaan. Tämä menee jo tosi upeesti, vaikkakin pari kertaa likka meinas mennä kepin väärältä puolelta mutta nämä jäi vain yrityksiksi. Joten päätettiinkin alkaa ottaa jo enempi keppejä ja ensin kolmea. Koska Cici hakee jo sisäänmenon tosi hienosti, piti vain sanoa toisen kepin jälkeen likan nimi niin tuli takaisin päin ja sitten vaan uudestaan sisäänmeno käskyä. Meni kyllä tosi upeesti, vaikka itse sanonkin! Tosin loppujen lopuksi mun käskytys meni tyyliin kepit-Cici-kepit-Cici-kepit ja sitte superpalkat.. Ei menny ihan suunnitelmien mukaan, mutta enpähän käyttänyt kertaakaan käsimerkkejä! :D

1245955240_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Noniin, pääsette taas ihailemaan mun huippupiirrustuksia.. Elikkä noita numeroita on esteillä nyt noin monta, koska mentiin noista putken päistä vähän ristiin rastiin. Mutta yrittäkää ymmärtää mitä yritän tarkoittaa ja siis ensin puhun vain tuosta ratapiirroksesta 1 :p

Ensin tehtiin vain yhtä putkea joka sujui kuin tanssi joten siirryttiinkin "radan" tekoon. Ensin mentiin putkia ihan vain niin, että pyörittiin ympyrää (ensin 1 suusta sisään ja sitten 4 jne). Tämäkin sujui kivasti, joten alettiin ottamaan putkia ristiin ja päästiin valssailemaan hieman. Eli ensin 1 putken suusta sisään ja 2 suulle vastaan ja valssi, sitten ohjaus 3 putken suuhun ja sitten 4 vastaan valssaamaan ja uudestaan 1 putken suuhun. Valssailut meni hyvin, mutta en osannut ohjata tarpeeksi hyvin neitiä 3:een. Näytin luultavasti esteen yli periaatteessa ja neiti häämäänty joten päätti kääntyä sen tähden ympäri. Kuitenki toisella putkella kaikki suju ihan hienosti. Yksi juttu voi olla, että 3:ssa oli jonkun nameja ja sen takia likka päätti pysähtyä. En sitte tiedä. Seuraavaksi otettiin samaa sarjaa muuten, mutta otettiin tuo hyppy siihen väliin (1-5-3-5-1). Taaskin ohjaamiset suju hyvin siihen 3:een asti, mikä jää nyt kyllä mysteeriksi miksi neiti aina sillä sillein hämääntyi..

Intouduin tässä nyt paintin kanssa piirtelemään eli tuo 2. piirros olisi ollut ihan helposti myös selitettävissä mutta mutta.. Eli ensin tein muutaman kerran tuota pussia varmuuden vuoksi yksinään, ettei vaan aristelisi sitä sarjaa tehdessä. Hyvinhän se sujui ilman pitäjiäkin, joten sitten vaan koko juttu läpi. Jätin Cicin siis tuon ihan perus hypyn taakse ja annoin käskyn jotta koira pääsis liikkeelle. Ohjasin siis ensin esteiden oikealla puolella meidän ns. helpommalla puolella. Tämä meni hienosti, joten uudestaan vaan ja nyt päätin ottaa riskin ja ohjata vaikeammalta puolelta. Meni kyllä tosi upeesti eikä ollu mitään merkkejä etteikö olis pystynny suorittamaan kun ohjasin sillä puolella. Edistystä meille hei ;)

Sitten otettiin yksinäisenä esteenä rengasta ja ensin jätin vain Cicin renkaan toiselle puolelle ja houkuttelin renkaasta läpi. Tätä toistin pari kertaa ja päätin vähän vaikeuttaa neidin tekemistä. Eli jätin samalla tavalla renkaan taakse, mutta annoinkin käskyn selkä Ciciin päin. Kyllähän se sieltä hyppäs upeesti ja tätäkin toistelin muutaman kerran. Päätin ottaa kyllä vielä pienen riskin koittamalla esteen vierestä ohjaamista. Nimittäin neidillä on pienenä paheena ollut hyppiä renkaan sivusta, mutta riskit kannattaa joskus kuten nytkin. Nimittäin Cici hyppäsi upeesti renkaasta läpi! Ai että olen ylpeä, ihan kuin lottovoitto meille ;)

Viimosena päästiin taas kontaktiesteiden pariin.. Ensin puomia jossa vauhtia riittää ja kontaktit näytti sujuvan hienosti. Eipä siitä sen enempää.. A-estettä ei ehditty ottamaan ollenkaan, mutta keinua sitte päästiinkin. Ensin neiti meni turhan vauhdikkaasti ja kontaktit meni ihan mössöksi joten uudestaan vaan. Toisella kerralla meni ihan kivasti, mutta kolmannella kerralla ehdin suorastaan säikähtää! Nimittäin vauhtia oli taas ihan liikaa ja likka luiskahti keinun mennessä alas päin kokonaa alas keinulta. Silloin ajattelin että tuo koira ei enää koskaan keinua menekkään ja että hei hei kisahaaveet. Mutta pyh, kun mentiin uudestaan ei neiti näyttänyt muistavan koko tilannetta ja keinu sujuikin hyvin. Taas saan olla kiitollinen siitä että tuo on suht kova koiruu eikä pienistä säikähdä 8)